Farvel til stoppet næse

Der findes ikke noget værre end tilstoppede næser, hvor det er en kamp at få vejret. Man bliver træt, drænet for energi og uoplagt. Der er faktisk ikke meget andet, man har lyst til, end at være under sin dyne og lade ny energi op.

Susanna Hochheim

“Annonce”

Der findes flere forskellige grunde til, at ens næse bliver tilstoppet. Ofte skyldes det forkølelse eller anden form for irritation i slimhinderne.
Men der findes heldigvis midler, der kan lindre vores symptomer på en tilstoppet næse i flere dage. Miwana Naturel Næsespray kan fugte og rense næsen og mindsker dermed antallet af partikler som pollen, støv, virus og bakterier i næsen uden at dine slimhinder i næsen bliver irriteret.

Miwana bruges ved forkølelse, allergi, tæt næse ved graviditet, tørre slimhinder og for at modvirke luftvejsproblemer. Vi har testet Miwana, som kan bruges af både spædbørn, større børn og voksne, afhængig af hvilken variant man vælger. Den findes i fem forskellige varianter,
fire sprays og en pipette. Vi har bedt et par familier om at prøve Miwana næsespray. Læs med her og hørhvad de siger.

Hjemme hos Annemette Dahl

– Min familie og jeg har testet Miwana saltvandsprodukter fra Midsona. Vi har modtaget hele fire forskellige næsesprays og en æske med næsedråber, fortæller Annemette.

– Fælles for dem alle er, at de er baseret på saltvand og derved er meget milde og ikke skaber afhængighed. De kan bruges af hele familien, hvilket er genialt, når man er en småbørnsfamilie. Den klassiske blå må bruges til spædbørn, hvis man f.eks. ikke føler, at næsedråberne kan gøre hele arbejdet. Flere af næsesprayerne kan også bruges af gravide, og jeg ville ønske, at jeg havde kendt til dem, de gange jeg har været gravid.

– Børnene synes også, at de er gode at bruge selv, fordi de er så milde, og jeg selv er glad for den nye variant med mentol, som giver en frisk fornemmelse. Jeg er sikker på, at de bliver helt uundværlige her i efteråret, for med tre små børn er vi alle ofte forkølede og døjer med stoppede næser.

Hjemme hos Nanna Schack Haagensen

– Det meget skiftende vejr fører som regel en forkølelse med sig, og derfor ville jeg gerne prøve Miwana næsespray sammen med mine tre piger på 9, 11 og 15 år, fortæller Nanna.

– Vores favorit er den med mentol. Det er som om, at mentolduften lige gør det lille ekstra, når man er forkølet. Doseringen pr. spray passer også fint til børnene. Vi har brugt næsesprayen ved allergi, hvor den hurtigt lindrede den kildende fornemmelse i næsen. Her havde saltvandsdråberne også stor effekt.

– Jeg vil helt klart gå efter Plus-udgaven, som ud over at lindre tilstoppet næse, også symptombehandler. At produkterne er naturlige og uden konserveringsmidler, ser jeg som et stort plus, især når de bruges til børn. Miwana næsespray får nok en fast plads i skuffen, så vi er klar til modangreb, når vi igen rammes af tilstoppede næser.