(Annonce) I en travl hverdag kan det være svært at nå det hele, og aftensmaden kan være et af de steder, hvor vi måske springer over hvor gærdet er lavest.
Af Susanna Hochheim
Det kan være en udfordring at finde tid til at forberede sunde og velsmagende måltider i de fleste børnefamiliers travle hverdag. Bare det at finde tid til at være sammen, når man kommer hjem fra job og institution, er svært nok i forvejen. Men med færdigretter som en nem og praktisk løsning, kan man hente tid til hinanden før, under og efter maden.
Det er nemlig muligt at finde færdigretter, der både er velsmagende, og er produceret med fokus på kvalitet, økologi og bæredygtighed.
Økologiske færdigretter med god smag
Hanegal er et dansk fødevarefirma, med rødder tilbage til 1980’erne, som har etableret sig som en pioner inden for økologiske og bæredygtige fødevarer. Virksomheden har en dedikation til at levere produkter af høj kvalitet, samtidig med at de prioriterer miljømæssig og social bevidsthed i hele deres forsyningskæde. Hanegal er, ud fra disse kriterier, en af de førende producenter af færdigretter, der kombinerer bekvemmelighed og økologi med høj kvalitet, god smag og klare holdninger til klima og miljø.
Færdigretterne fra Hanegal er kendt for deres autentiske smag og kvalitetsingredienser – det ved vi, fordi vi har talt med flere familier, der gerne vil fortælle, hvorfor de vælger netop Hanegals færdigretter, når tiden er knap hjemme hos dem.
Familien Larsen
Familien var noget skeptiske, inden de smagte færdigretterne. De plejer at lave deres mad fra bunden, og selv deres burgerboller og de elskede pizzaer er hjemmelavede. Men ligesom alle andre familier, der har travlt, skete det også for denne familie, at der kom færdigretter på deres bord – at de fik serveret aftensmad, der ikke krævede så meget tid.
De var glædeligt overraskede over, hvor nemt og lækkert det er at tilberede et velsmagende måltid. Hjemme hos dem har de selvfølgelig også fundet deres favoritter, som tæller Green Curry, sammen med den klassiske lasagne fra Hanegal. Begge retter er nemme at tilberede, der er hurtig servering, de smager fantastisk, og så kan alle i husstanden tilberede maden.
Hvorfor vælger børnefamilier færdigretter?
Børnefamilier vælger ofte færdigretter af flere årsager, der spænder fra bekvemmelighed til tidspres og diversitet i smag og ernæring. Her er nogle af de mest almindelige grunde til, at børnefamilier tyer til færdigretter:
- Med travle hverdage, hvor forældrene ofte jonglerer mellem arbejde, hentning af børn, fritidsaktiviteter og huslige pligter, kan tiden til madlavning være knap. Færdigretter tilbyder en hurtig og nem løsning, der kræver minimal forberedelsestid og gør det muligt for familierne at få et måltid på bordet på kort tid.
- Efter en lang dag med arbejde og andre forpligtelser kan det være udfordrende for forældre at finde energi og motivation til at lave mad fra bunden. Færdigretter kræver mindre indsats og giver forældrene mulighed for at slappe af og genoplade, mens maden tilberedes.
- Færdigretter kommer ofte i portionsstørrelser, hvilket kan reducere risikoen for madspild i husholdningen. Dette er især fordelagtigt for mindre børnefamilier, hvor portioner kan tilpasses efter behov, og rester kan opbevares til senere brug.
Familien Jensen
Her er der ingen tvivl om, at deres tid er knap. Børnene går i skole, og både mor og far er selvstændige. Den italienskinspirerede udgave af Carbonara fra Hanegals One Pot sortiment har vundet en hylde hjemme hos dem. Som mor Kate siger, så er det nemt, og de færdige måltider er det bedste, der er sket, når det kommer til aftensmaden. Det betyder nemlig, at de har mere tid til hinanden, og at den, der er hjemme først, kan tilberede maden nemt og hurtigt.
Kate Jensen fortæller, at hendes drenge elsker Carbonara og de beder selv ofte om, at det skal være lige netop Hanegals Carbonara, der skal på menuen. Kate fortæller også, at det er supernemt at tilberede færdigretterne fra Hanegal. De skal bare i ovnen, og så er det også sparsomt med opvasken, når de har spist færdigt, da der ikke er blevet brugt pander, potter og skåle til madlavningen.
Når hun handler ind, køber hun ofte flere pakker, så der også er nok til, at drengene kan tilberede en hurtig ret, når de kommer tidligt hjem og er sultne, som sådan et par teenagedrenge jo altid er, siger hun grinende. Hanegals Carbonara er med et twist på den klassiske Carbonara. Den består udover pasta, af stegt bacon, fløde, ost, sort peber og dertil er der tilsat lidt svampe som virkelig gør en forskel. For familien betyder det rigtig meget, at færdigretterne er økologiske, og med fokus på bæredygtighed.
Økologiske og bæredygtige fødevarer
Hanegal har et stærkt engagement i økologiske og bæredygtige fødevarer, hvilket afspejles i deres produkter. Her er nogle af de faktorer, der gør Hanegals færdigretter til et mere bevidst valg:
- Hanegals produkter er altid 100 % økologiske og helt uden tilsætningsstoffer.
- Hanegals færdigretter er udviklet af egne kokke, der har haft et skarpt øje på sammensætningen af næringsstoffer, for at skabe et godt og velsmagende produkt, der i størst mulig grad tilgodeser fornuftig næringssammensætning.
- Hanegals færdigretter indeholder ofte sunde og nærende ingredienser som magert kød, friske grøntsager, fuldkorn og bælgfrugter. Disse ingredienser er rige på vigtige næringsstoffer som protein, fibre, vitaminer og mineraler, der er vigtige for en sund og varieret kost.
Hanegal har adskillige velsmagende færdigretter, der appellerer til både smagsløg og samvittighed. Deres fokus på kvalitet, bæredygtighed og bekvemmelighed har gjort dem til en favorit blandt forbrugerne, der søger en sund og velsmagende madoplevelse, selv når tiden er knap. Læs mere her på deres hjemmeside: www.hanegal.dk