En kur, der virker

Slut med at tælle kalorier og alt det, der får os til at miste modet, inden vi overhovedet kommer i gang. For det er ikke sjovt at starte på noget, hvor det allerede er besværligt, eller går for langsomt. Vi vil se resultater hurtigt og helst ikke tænke for meget over, hvordan vi gør, for så er slankekuren bare så meget sværere at holde.

Af Susanna Hochheim

“Annonce”

Julemåneden er et mareridt for nogen af os, for vi ved, at det er svært at sige nej tak til alle de lækkerier, der byder sig til i den søde juletid. Mange går allerede i gang med at planlægge sin slankekur i det nye år nu. For de kilo, der kommer snigende i de næste to måneder, vil vi bare gerne af med. Og for øvrigt er der også dem, der allerede tænker, sol sommer og badeferie, hvor vi skal i badetøjet.

Når vi rammer januar bliver vi spammet med forskellige kure, diæter, apps og motionscentre, der gerne vil hjælpe os af med de overflødige kilo, der har sat sig på sidebenene. Vi skal bare huske at tælle mindre end 1200 kalorier dagligt og træne hver dag i en time, eller gå 30 min hver dag, Men tænk hvis du bare kunne spise uden at tælle kalorier, men bare spise de måltider, der var lavet i forvejen til dig? En kur, hvor man ser resultater næsten med det samme…

Hvis du tænker lige som mig – kan det virkelig lade sig gøre? – så skal du læse med her, og se hvad vores testkvinder fortæller om deres Nupo-forløb her i 2023.

Sarah Lindbæk:

– Da jeg startede med at teste Nupo blev jeg virkelig sat på prøve! Jeg skulle gå fra at spise omkring de 2000 kcal til små 800 kcal.

– Min startvægt lød på 77,6 kg, og jeg havde et mål om at jeg gerne ville nå ned på 73,4 kg, da det var min før-fødselsvægt. Jeg landede efter to ugers Nupo på 73,5 kg, og er helt vildt glad for den forandring, jeg tydeligt ser på min krop.

– Jeg er evigt taknemmelig for muligheden, og fordi jeg lykkedes med Nupo i to uger!

Mette Engel:

– Jeg har kun hørt om Nupo, og der har været delte meninger om produktet. Men jeg valgte at prøve det, og jeg må indrømme, at alle mine ordomme er manet til jorden. Jeg har nu været på ren Nupo i 14 dage, og jeg synes ærligt ikke, at det har været hårdt. Jeg har følt mig mæt og min sukkertrang har været ikke-eksisterende.

– Men det bedste er (og hold nu fast), at jeg efter den første uge på ren Nupo havde tabt mig 4,7 kg. Noget er jo væske, men det er vildt og meget motiverende. Uge nr. 2 på ren Nupo tabte jeg mig 1,7 kg. Jeg kan allerede mærke det på tøjet, og specielt kan jeg se det på i ansigt.

– Jeg er en glad Nupo-bruger og kan klart anbefale det til andre. Det er nemt, smager godt, og så taler resultaterne jo for selv.

Trine Vest:

– Nu har jeg i tre uger testet Nupos Diet. De første 2-3 dage var hårde, for der skulle kroppen virkelig vænne sig til at få mindre, end den plejede. Men snart begyndte vægten at gå ned. Efter blot fem dage kunne jeg mærke, at mine bukser sad løsere, og at kroppen havde vænnet sig til den mindre mængde mad.

– En stor del af smagene er fantastiske! Mine favoritter er helt klart mango/vanilje, jordbær og chili sin carne.

– Det er en kæmpe motivation at se fremskridt efter så kort tid. Der er nu tabt 3,2 kg og 17 cm fordelt på hofte, talje og bryst.