En helt særlig tyngdebamse, der giver ekstra tryghed

En tyngdedyne er tung at bære rundt på, og svær at tage med på weekend eller ferie. Så derfor er det genialt, at Carol har skabt de blødeste tyngde-krammebamser.

Af Bonnie Jensen

Carol Sannes er mor til en søn med ADHD og angst, så hun ved, hvad der virker, når man har brug for at falde lidt til ro, og trænger til lidt ekstra tryghed. Carol har tidligere opdrættet levende terapimarsvin, og det gav hende ideen til at få udviklet de skønne FLOOFERS® tyngdebamser.

Her er altså tale om en ultrablød tyngdebamse i perfekt krammestørrelse, med en vægtpose med kirsebærsten i maven, der kan opvarmes og puttes tilbage, så bamsen nu både er blød, sød, tung og dejligt varm.

Her får du historien om to børn med brug for ro og følelsen af ekstra tryghed, der begge har fået lov at stifte bekendtskab med hver deres skønne FLOOFERS® tyngdebamse. Hvis du vil se hvilke skønne tyngdebamser man kan vælge imellem, så klik ind på www.floofers.dk.

Skaber tryghed og ro

– Vores yngste datter Liva har diagnosen ADHD. Vi har før prøvet kugledyne, men uden held. Bamsens form gjorde det mere “spiseligt” og nemmere at gå til for Liva, fortæller mor Nadia Juel Vinding Petersen.

– Liva har udfordringer med uro, især ved sengetid. Det er svært at fastholde hende i leg og ved middagsbordet, og så kæmper hun med tankemylder. Udover det, er hun særlig følsom overfor sanseindtryk, så jeg var meget spændt på om Floofers bamsen ville skabe tryghed og være beroligende for hende med dens tyngde.

– Hun er blevet så glad for den, hun tog den meget hurtigt til sig. Hun sidder med den rundt omkring og krammer med den ved sengetid. Hun er blevet meget fortrolig med den og opsøger selv at bruge den.

– Jeg må indrømme, at jeg synes den er genial. Allerede første aften faldt Liva selv i søvn med bamsen i armene. Hun plejer ellers at ville have en voksen hos sig til hun falder hen, og de aftener hvor vi prøver, at hun selv skal falde i søvn, står hun ud af sengen fleregange efter vand og opsøger os voksne. Jeg synes, at bamsen har gjort det, jeg håbede på, nemlig at skabe ro omkring Liva. Og det er jo også skønt nu, at hun selv falder i søvn med tyngdebamsen, uden at vi skal sidde ved hende, slutter mor Nadia.

Ikke flere mareridt om natten

– Esaiah er en frisk og aktiv 9-årig dreng. Han spiller fodbold og leger med vennerne ligesom mange andre på hans alder. Men til tider kan han blive overstimuleret af dagens mange sanseindtryk, fortæller mor Alyzza Højby Nielsen.

– Esaiah har en hjerne, der arbejder hurtigere end de flestes, og det medfører også, at han til tider kan være kropslig urolig om eftermiddagen og særligt ved sovetid. Esaiah har sovet med tyngdebamsen og har været begejstret for det. Den har også været en hjælp i ulvetimen, hvor han har ligget og puttet med den i sofaen. Efter fodboldtræning synes han det var rart at lægge bamsen på de ømme fodboldstænger.

– Esaiah siger selv, at han ikke har haft mareridt i de her første fire dage, han har sovet med den, og han synes, at bamsen føles ligesom at have fået en ny ven, slutter mor Alyzza.