Ekstra beskyttelse til vores hud i sommerperioden

(Annonce) Hud, der tørster efter fugt og pleje, kan vi alle nikke genkendende til – særligt når vi udsætter den for sol og saltvand om sommeren. Her er det ekstra vigtigt, at vi beskytter vores hud med gode og nærende hudplejeprodukter.

Af Bonnie Jensen

For at bevare en sund og velplejet hud er det vigtigt med gode hudplejerutiner hver dag. Aveeno er et anerkendt mærke inden for hudpleje, der tilbyder en bred vifte af produkter, der er skabt til at fugte og pleje huden. Aveenos nyeste serie af hudplejeprodukter til voksne er en ideel løsning for dem, der søger effektive, naturlige og dermatologisk testede plejeprodukter, der hjælper med at opretholde en sund og velplejet hud.

Daily Moisturising er navnet på serien, der med sin unikke sammensætning af ingredienser som havre og glycerin beroliger, beskytter og fugter huden. Vi har sendt et udvalg af Aveeno Daily Moisturising serien til et par familier, så de voksne i familierne kunne forkæle deres hud, og fortælle os, hvad de synes om serien.

Jeg prioriterer min daglige hudpleje på trods af mine mange børn

– Både min mand og jeg selv har lidt sart hud med tendens til tørhed. Vi er meget udenfor, både i vores fritid og på arbejdet, og det kræver en god pleje af huden hver dag. Så gode og velegnede produkter er altid i vores søgelys, fortæller Camilla Mortensen.

– Meget lækre produkter – det var mit absolut første indtryk, da jeg prøvede serien. Jeg har prøvet den, imens der har været masser af sol, og vi har gjort vores terrasse sommerklar. Så aftenerne har budt på masser af lækker fugt til huden, hvilket huden har haft brug for. Både cremeolie og bodylotion er så lækre at smøre ind, og så fedter de ikke, hvilket jo er et stort plus, særligt når man skal have en mand til at bruge plejeprodukter.

– Vi har længe haft en favorit håndcreme herhjemme, som min mand, der er murer, bruger hele tiden. Det er ikke en fancy eller dyr håndcreme, men den gør sit arbejde, og han nægtede næsten at prøve denne nye. Det fik jeg ham dog til alligevel, og håndcremen blev med det samme godkendt. Det er nemlig vigtigt for ham, at den ikke fedter fingrene ind, og så skal den trænge hurtigt ind i huden.

Produkterne i Daily Moisturising serien som forældrene har prøvet, er:

Creamy Oil, som er en fugtgivende cremeolie til normal og tør hud med en mild duft af mandel. Den indeholder beroligende havre og mandelolie, og forebygger, beskytter og plejer huden i op til 24 timer. Body Wash, som er en skånsom og sæbefri kropsvask, der renser huden uden at udtørre, og samtidig hjælper med at bevare hudens naturlige fugtbalance. Hand Cream, der er en håndcreme uden parfume, og altså helt uden duft. Den beskytter hænderne mod tørhed, også efter håndvask. Håndcremen fugter hænderne i op til 24 timer. Sidst men ikke mindst, en Body Lotion, der er fugtgivende og nærende, og som hjælper med at bevare hudens naturlige fugtbalance. Lotionen er velegnet til normal og tør hud, og indeholder ingen parfume. Alle produkterne i serien er gode til sensitiv hud.

Creme hver dag

– Jeg bruger creme hver dag på mine ben. Det er en prioritering, trods vores mange børn, der ikke efterlader meget tid til mors selvpleje. Men det er bare så lækkert med velplejet hud, synes jeg. Og begge to fra Daily Moisturising er bare så gode. Jeg kan både lide den, der dufter, og den, der ikke gør. Den ene er en lotion, og den anden er en cremeolie, og de er begge virkeligt lækre. Spørgsmålet er så bare, om man er til duft eller ikke. Personligt kan jeg bedst lide den neutrale, men det er jo en smagssag.

– Konsistensen af dem begge er perfekte for mig, fordi de ikke er helt flydende, men derimod lidt fede, hvilket er dejligt på benene – især hvis man har tør hud. Jeg synes, de er nemme at smøre ud, og de efterlader huden blød og hydreret i lang tid.

Følelse af fugt og friskhed med det samme

– Min mand og jeg ville super-gerne prøve de her nye produkter, da især min mand har tendens til at få meget tør hud. Han er tømrer, og jeg ville elske at kunne hjælpe ham med en bedre hud. Jeg selv er sygeplejerske og går meget op i hudpleje, så jeg ville også gerne prøve nye lækre produkter, fortæller Kristine Bine Hansen.

– Jeg synes, at konsistensen af både lotion og cremeolie er rigtig god. De var hverken for fedtede eller udtørrende. Min hud føltes frisk, og de blev hurtigt absorberet af huden. Jeg går nemlig meget op i, at huden ikke skal være fedtet efter brug.

– Her imens vi skulle prøve produkterne, var vi på stranden et par dage i træk. Efter sådan nogle lange dage med sol og saltvand, var min hud blevet meget tør. Der brugte jeg Creamy Oil, og jeg følte rent faktisk, at min hud hurtigere fik fugt og friskhed, end den plejer. Jeg har faktisk aldrig brugt cremeolie før, for jeg troede, at sådan noget ville blive for fedtet til min hud. Men jeg kan nu sige, at det bliver fast inventar hos mig om sommeren, og når jeg skal på ferie.

– Håndcremen har jeg allerede med på job nu hver dag. Når man er sygeplejerske og spritter hænder mange gange i løbet af en dag, så skriger hænderne på fugt og pleje, når dagen er omme. Netop denne håndcreme (og jeg har prøvet mange) var helt perfekt for mig. Den trænger hurtigt ind, og gør ikke hænderne klamme og fedtede. Den giver hurtig friskhed og bløde lækre hænder, hvilket er vigtigt i mit fag, hvor man har med andre mennesker at gøre.

Vidste du at:

Havre tilsat som ingrediens i hudplejeprodukter er kendt for sine beroligende og fugtgivende egenskaber? Havre lindrer, beskytter og hjælper huden med at holde på fugten og reducerer evt. kløe og irritation. Du kan læse mere om Aveeno, her på deres hjemmeside: www.aveeno.dk/