Det vigtige valg af skoletaske

En meget vigtig ting i et kommende skolebarns liv er at vælge en ny, fin skoletaske.

Leonora og Frederik skal starte i 0. klasse, og de har tjekket et par smarte skoletasker ud.
Leonora er næsten seks år og skal starte i 0. klasse efter sommerferien. Hun har fået en JEVA Bubbles, en begynderskoletaske, som er lilla og turkisgrøn med et væld af fine prikker og glimmer på remmene. Den er hun, ifølge sin mor Jannie Lefevre, meget glad for.

“Annonce”

jeva skoletaske

Lækkert funktionelt design

– Leonora synes, at skoletasken er rigtig fin. Før vi vidste, at hun var så heldig at blive udvalgt til at prøve JEVA Bubbles-skoletasken, havde hun kig på en anden, men nu er det kun denne her der dur. Hun synes at den er pæn, og så kan hun snurre rundt og lave piruetter med den på. Hvem kunne vide, at det er en meget vigtig egenskab for en skoletaske? Jeg tror, at hun mener, at den sidder så godt på hende, at hun har stor bevægelsesfrihed.

Tasken har nogle gode rum og er ret rummelig uden at være for dyb. Det gør, at tasken sidder tæt på ryggen, og ikke trækker ryggen bagud med sin vægt. Leonora er vild med gymnastiktasken, der sidder på skoletasken, og så synes vi begge to, at det er en stor fordel, at madkasserummet er isoleret, så den kan holde madpakken frisk i længere tid. Hun synes, at tasken er lidt mere ”storpigeagtig”, end de skoletakser hun ellers har kigget på og mener derfor, at hun vil beholde den længere, fortæller Jannie.

Jeva dinosaurer taske

Slidstærk og praktisk

Henriette Birks søn hedder Frederik og er seks år. Han går lige nu i en “førskole”, som man har i kommunen, som familien bor i. Her starter børnene i en form for SFO/tidlig skole, for at føre dem ind i skolelivet, og så formes klasserne på baggrund af relationer som er dannet her. Frederik og hans mor har kigget nærmere på en JEVA Intermediate, en sej begynder skoletaske med et dinosaurusskelet som sejt motiv.

– Vores umiddelbare tanke var, at den virker rigtig fin. Den er tydeligvis slidstærk og smudsafvisende, og så er den udført i et design Frederik også sagtens selv kunne have fundet på at vælge.
Det er lækkert med den ekstra taske til f.eks. småture og gymnastiktøj. De ekstra rum til buskort og drikkedunk er også en god feature. For os er det vigtigste dog, at den ser ud til at sidde godt på ham, siger Henriette.

Frederik har også selv en fin kommentar til skoletasken med indhold.

– Den er rigtig sej. Jeg kan godt lide dinosaurer, så den passer lige til mig. Jeg kan godt, at lide der er en gymnastiktaske og et penalhus. Så ved man lige, hvor man har sine ting, fortæller Frederik, som synes, at det sejt at være ”testkører” af JEVAS begynder skoletaske.

www.jeva.dk