Det daglige brusebad bliver en leg

Nogle børn siger konsekvent ”nej tak” til at komme i bad. Det er både kedeligt, bruseren sprøjter vand i øjnene og så er det
også meget sjovere at bruge tiden på at lege.

Af Henriette Rosenthal

Kender du hansgrohes Jocolino-brusere? Det er tre forskellige børnebrusehoveder, som er lette for barnet selv at håndtere. De er udformet som en løve, krokodille eller zebra og er udført i samme gode kvalitet, som kendetegner produkter fra hansgrohe.
Med disse brusere er der noget at lege med og tale om, når dagens støv og mudder skal vaskes af inden sengetid. To familier har kigget nærmere på, om brusebadet forvandles til en leg med henholdsvis en løve- og krokodillebruser.

Gennemført design

Liv Juul er mor til Lauge på halvandet og Nynne på fire år.
− Lauge hader at være i bad. Han skriger hver eneste gang, lige meget hvad vi har prøvet.
Bruseren er i rigtig fin kvalitet, meget gennemført i designet og nem at montere. Nynne er kæmpe fan og synes den er sjov. Lauge er også mere nysgerrig efter at komme i bad og på at undersøge den nye bruser. I stedet for brusebad kommer børnene nu i krokodillebad, fordi bruseren er en krokodille. Det synes børnene er sjovt.

Bruseren siger “Grrrrrrrr”

Sine Bøgeskov har svært ved at overbevise sin yngste søn om, at det er dejligt at komme i bad.
− Bjørn og Lærke er to og tre år gamle og er begge misfornøjede med at komme i brusebad. Det er egentligt lidt underligt, for de ser jo, at vi andre i familien går i bad med stor fornøjelse, og selv deres storebror på snart otte år har forsøgt at vise dem, at et brusebad kan være en rigtig god oplevelse.

Lærke er ellevild med den nye bruser. Hun synes den er sjov og selv om det er en løve, bruger hun fantasien og leger, at det er en dinosaurus, der hedder Aya. Hun syntes, at den var så sød og sjov, at den fik lov til at vaske hendes hår, hvilket vi ellers normalt kæmper en kamp om.

Produktbillede af Jocolino bruseren fra hans grohe

Bjørn er lidt forbeholden. Han synes, at den er sød, og er overbevist om, at den siger “Grrrrrrrr”. Han er stadig ikke helt er tilfreds med den måde vandet kommer ud på, men er dog blevet noget mere nysgerrig på, hvad bruseren er for en. Den har både fået kys og kram, dog ikke mens den var tændt. Brusehovedet har to indstillinger, en lidt hård og en blød med mange små stråler, så der er jo nok at udforske, når Bjørn bliver modig nok.

Du kan læse mere om de fine jocolino-brusere på hansgrohes hjemmeside her: www.hansgrohe.dk