De gode grønne sager

Børn bruger oceaner af energi på at lege og udvikle sig, og derfor er det vigtigt at de får en varieret og sund kost. Men som de fleste forældre har erfaret, kan det være svært, at få en tilpas mængde af de gode og sunde sager puttet i barnet. To familier har sammen med deres børn kigget nærmere på OmniMINI Multi tyggetabletter, der indeholder 22 vigtige vitaminer, mineraler og andre gode næringsstoffer, læs her hvad de har at sige om varieret kost, vitaminer og børn.

Af Bonnie Jensen

Michelle Devantier er mor til William på syv og Lærke på ni år

Vi tester OmniMINI Multi tyggetabletter
OmniMINI Multi kan anvendes selv om I lever af
vegansk kost. I tyggetabletterne er der ingen brug
af kunstige sødestoffer, men de indeholder sukker.
Jordbærsmagen kommer fra naturlig aroma.

– Herhjemme går vi op i at børnene får deres nødvendige vitaminer, så de kan vokse og styrke deres immunforsvar. Og som mange andre forældre kender det, er det ikke altid nemt at blende alle de grønne sager og snige dem ind i frikadellerne, uden det kan smages. For os er vitaminpiller den skønneste løsning så de får alle de gode vitaminer til deres krop.

Børnene beskriver OmniMINI Multi tyggetabletter som dejligt store runde, så de ikke er så lette at tabe ud af fingrene, og samtidig dufter de dejligt og friske af jordbær. Der er også kæmpe ros for produktets design med den søde bamse, som også fanger ved første øjekast, siger mor Michelle.

Trine Pandi er mor til Mikkel på tre og Christian på seks år

OmniMINI Multi tyggetabletter

– De er begge helt vilde med vitaminpillerne, og synes de smager godt. De har tidligere været vant til at få vitaminpiller. Dem her er dog noget større end dem, vi tidligere har givet dem. Det synes de er megasejt. Jeg synes, det er nogle gode multivitaminpiller til børn. Jeg kan godt lide, hvad de indeholder, og at de har naturlig jordbæraroma, samt at de indeholder sukker i stedet for kunstige sødestoffer. Jeg er ikke vild med, at små børn skal have kunstige sødestoffer.

Derfor er jeg stor tilhænger af OmniMINI Multi tyggetabletter har naturlige ingredienser. For os er det vigtigt, at give børnene kosttilskud i form af multivitaminpiller. Kræsenheden kommer lidt i perioder, og selvom de skal smage på al slags mad, så er det ikke altid, at kosten bliver så varieret. I den forbindelse er det rart, at kunne give dem det kosttilskud, som de har behov for. Både for at have et sundt immunforsvar, men også for at have optimale betingelser i voksealderen. Nogle gange giver vi vitaminpillerne lidt for tæt på sengetid. Det har resulteret i farvede tandbørster. Dette er pga. betacarotenens røde farve, som smitter lidt af i munden efterfølgende. Så det er en god reminder om at huske at tage dem lige efter aftensmaden – også for tændernes skyld, slutter mor Trine.

Du kan læse mere om omni mini multi inde på deres hjemmeside her: www.biosym.dk/produkter