Hjælp mod bi og hvepsestik

Med til sommeren hører insekter. Nogle er mere rare end andre, og vi er mange, der løber forvildede rundt, lige så snart en bi nærmer sig. Hvis du har prøvet at blive stukket af en bi eller hveps, ved du, hvor ondt det gør. Vi kender tricket med sukkerknalden ovenpå stikket, men vi her på redaktionen vidste ikke, at der findes et Bee-Patch plaster, der lindrer efter stik.

Af Bonnie Jensen

Bee-Patch, plastret virker ligesom en sukkerknald, og ved hjælp af osmose trækkes giften ud af stikstedet og op i plastret, og lindrer smerterne med det samme. Vi blev nysgerrige på det, og har derfor sendt det på prøve hos en masse familier. Læs med her, og hør hvad
de har at sige:

Bier i haven

Bee-Patch plaster

– Som sygeplejerske er min første tanke: “Sikke et lækkert plaster”.

– Vi har netop fået to bistader hjemme hos os i haven, og skal i gang med at producere vores egen honning. Da der jo kommer til at bo omkring 70.000 bier i et enkelt bistade, så må man sige, at risikoen for at en af os bliver stukket, er relativt stor. Vi har selvfølgelig udstyret til at beskytte os imod bistik, men skulle uheldet være ude, så er vi forberedt med Bee-Patch plaster, fortæller mor Camilla Marion Hofmann Sørensen.

Kraftige reaktioner på bistik

– Vi har børn, der reagerer kraftigt på bistik, og vi tilbringer rigtig meget tid i det lokale friluftsbad, og her er der desværre en del hvepse og bier. Det er smart med det her Bee-Patch plaster, og vi skal uden tvivl fremover altid have et liggende klar i tasken, fortæller mor Sarah Godballe.

– Jeg er farmakonom, og fra min tid på apoteket kan jeg huske, at vi solgte mange Bee-Patch plastre. Plastret kan nemt være i mobilen, pungen eller tasken. Så skal man bare bruge lidt vand, og så er man kørende. Det er godt nok smart, fortæller mor Stine Vogel Petersen.

Bee-Patch plasteret er med i tasken

– Jeg er hamrende angst for hvepse, da jeg selv som barn oplevede at blive stukket. – Plasteret er supersmart, også fordi det ikke indeholder kemiske stoffer og lign., men blot er sukker, fortæller mor Michelle

– Sidste sommer blev Victoria stukket af en bi, og fik straks et af de her plastre på. Det sugede giften ud, så det stort set ikke gjorde ondt. Vi har altid et Bee-Patch plaster med, og det burde alle have fast i tasken om sommeren, fortæller mor Maria Berg Jensen.

– I går blev min søn Malthe stukket og det hævede op. Han fik et Bee-Patch plaster, og der gik kun 10 min., så forsvandt kløe og svie, og han var afslappet og glemte alt om stikket, fortæller mor Stine Østergaard Pedersen.

Læs mere om plasteret her på deres hjemmeside: www.bee-patch.dk