Babyer elsker vand


(Annonce) Selvom babyer ikke kan svømme, elsker de fleste af dem at opholde sig i vandet. Babysvømning kan være en givende oplevelse, der også fremmer en sund udvikling og tillid til at opholde sig i vandet.

Af Susanna Hochheim

Introduktionen af din baby til vandet kan være en spændende og givende oplevelse, der ikke kun skaber uforglemmelige minder, men også fremmer deres fysiske og følelsesmæssige udvikling. og samtidig være gavnligt for babyers motoriske færdigheder.

Tag baby med i vandet

Når det kommer til svømning for familiens yngste, er korrekt brug af svømmebleer afgørende for en problemfri og hygiejnisk oplevelse. Huggies Little Swimmers er en engangssvømmeble velegnet til babysvømning i svømmehal og ved strand. Bleen er fremstillet af absorberende materiale, som ikke svulmer op i vand. Bleen til de mindste (3-8kg.) kan åbnes og lukkes i siden og er let at skifte, de andre to størrelser ligner helt almindelige badebukser, som bare skal trækkes op over rumpen.

Men hvordan maksimerer man bleens effektivitet, for at undgå eventuelle overraskelser i poolen? Dette har vi bedt Therese Britze teste af sammen med baby Clara.

Therese Britze har sammen med hendes lille pige, Clara på 3 måneder, testet Little Swimmer’s fra Kimberly Clark, for Baby-Clara er nemlig startet til babysvømning.

– Bleen er et hit, og designet er så fint, fortæller Therese.

– Badebleen er genial, for den ligner faktisk en badebuks til de mindste, og de er supernemme at få på – og skifte, for den sags skyld. Vi har en pakke Little Swimmer’s stående fremover, når vi skal til babysvømning, for det er da en superdejlig løsning, også fordi vi snart skal på sommerferie, og der skal baby-Clara da helt sikkert med os i poolen.

Tips til korrekt brug af svømmebleen

Babysvømning er en fantastisk måde at skabe uforglemmelige minder og styrke båndet mellem dig og din baby.
  • En korrekt pasform er afgørende for svømmebleers effektivitet.
  • Vælg den rette størrelse i henhold til din babys vægt og alder for at sikre, at bleen sidder godt og forhindrer lækager.
  • Justér lukningerne på svømmebleen, så den sidder tæt omkring din babys talje og lår.
  • Skift bleen regelmæssigt, så du undgår lækager.
  • Hold øje med eventuelle tegn på lækager eller ubehag under svømning.
  • Ved at følge disse råd bliver jeres svømmetur lidt sjovere – for både dig og din baby.

Huggies Little Swimmers findes i tre forskellige vægtklasser:

Huggies Little Swimmers, 3-8 kg Huggies Little Swimmers, 7-15 kg Huggies Little Swimmers,11-18 kg