Test af bokssæt, Sigurds lille skole

Ditte Nonbo fra Næstved er mor til Alma på 5 år, der skal starte i førskole allerede til april. De har sammen fået lov at kigge nærmere på bokssættet Sigurds Lille Skole fra Politikens Forlag.

“Annonce”

– Hun er en meget nysgerrig pige og med hendes alder pt. oplever vi tit, at hun stiller mange spørgsmål som “hvad er det?”, “hvordan?”, “hvorfor?” Det kan være spørgsmål om alt mellem himmel og jord, og vi forældre er helt enige om, at hun er mere end klar til at starte i skole, fortæller mor Ditte.

– Vi har været fjollede, vi har grint og bare hygget os rigtig meget, alt imens vi har læst højt fra “Sigurds lille skole”. Boksen bestående af Sigurds verdensatlas, Sigurds ABC og Regn med Sigurd inviterer virkelig til sjov og hygge med alle de mange fantastiske rim og remser.

– Med de fine og søde bøger “Sigurds lille skole” har vi gjort godnat læsning endnu mere spændende. Vi har øvet tabel, øvet bogstaverne og læst de hyggeligste historier om andre lande. Bøgerne indeholder de fineste tegninger og sjove rim og remser. Bøgerne har virkelig vækket Almas interesse, sat gang i tankerne, udfordret hendes kreativitet og også givet svar på nogle af de mange spørgsmål. Vi kan varmt anbefale bøgerne til andre kommende skolebørn. Det er super læring og underholdning på bedste vis. Bøgerne er sjove, lærerige og inspirerende. Stor anbefaling herfra!

Om Sigurds lille skole

Her er tale om den perfekte gave til det kommende skolebarn. Sættet indeholder bøgerne: Sigurds verdensatlas, Sigurds ABC og Regn med Sigurd. Den perfekte gave til skolestart.

I Sigurds verdensatlas rejser vi med svenske Gösta langt op i Laplands fjelde, Chang vil vise os Kina fra sin cykel, og Whitney fra Sydney tager os med på besøg hos sin tante, der kan spille didgeridoo og har en kaolabjørn som kæledyr.

Når børnene skal lære bogstaverne at kende, er aben Alibaba og alligatoren Anders klar til at hjælpe dem i gang. Og snart kan de bogstavet A. Herfra går det let med at besøge basunspilleren Bente og clementinplukkeren Calle, og til sidst følger ænderne fra Ærøskøbing og øglen Øjvind dig helt hen til Å og årstiderne.

Man kan også regne med Sigurd. Han kan nemlig alle tabellerne både forfra og bagfra.

Sigurds lille skole findes i to udgaver; en ordinærudgave og en guldudgave, hvori der ligger en MP3-cd med 29 ABC-sange, 30 atlas-sange og 10 spritnye tabel-sange, så læringen kan synges ind.

Se meget mere om bøgerne på www.politikensforlag.dk