4 personer
1 dåse kikærter
150 g frosne ærter
1 fed hvidløg
½ stk økologisk citron
2 spsk fromage frais
1 spsk olivenolie
1 spsk grofthakket persille
¼ tsk stødt koriander
Salt og peber
200 g gulerødder
¼ stk spidskål
4 stk fuldkornstortillas
Tilberedning
Skyl og afdryp kikærterne i en sigte. Optø ærterne. Pres hvidløg. Pres den halve citron. Blend kikærterne sammen med citronsaft, ærter, fromage frais og olie. Tilsæt persille, koriander og evt. fintrevet citronskal. Smag til med salt og peber. Riv gulerødderne groft. Snit spidskålen fint. Smør tortillas med hummus. Fordel gulerod og spidskål på, og tryk det lidt ned i hummussen. Fordel laksen på, og rul tortillas fast sammen. Rul evt. hver enkelt ind i madpapir.
Tips
Server retten som en let middagsret med råkost til. De er også lækre til frokost eller i madpakken med grøntsager til.
Laksen kan evt. erstattes med stegt kylling eller skinke.