Vinterens infektioner

Når vinteren sænker sit mørke over os, rykker vi tættere sammen. Det giver glimrende betingelser for virus, og hvis vores immunforsvar er svækket, er vi mere modtagelige for smitte. Andre gange, når immunforsvaret er i top, preller dårligdommene af på os.

Af Bonnie Jensen

Det er vigtigt at spise en sund og varieret kost, så vi på den måde sikrer os, at vi ikke kommer til at lide af vitamin- og mineralmangel, og som følge deraf ender med få et svækket immunforsvar. Når det halter lidt med indtaget af vitaminer og mineraler gennem kosten, kan det være gavnligt med et kosttilskud, der giver os det ekstra tilskud, vi mangler.

Vi har derfor bedt et par familier kigge nærmere på kosttilskuddet Strath, der har været kendt i Danmark igennem mere end 40 år, og som indeholder 61 forskellige næringsstoffer i en naturlig og let-optagelig form. Alle produkterne i Strath-familien har 100% naturlige ingredienser, og indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer. De har en naturlig sød og syrlig smag, og kan med fordel opblandes i et glas juice, saft eller i en portion yoghurt.

Familierne har prøvet de originale Strath dråber til voksne, samt Strath Kids til børn over 1 år, som er med ekstra tilskud af D-vitamin. Derudover har en af mødrene testet en ny variant, der kommer på hylderne denne vinter. Nemlig en variant til gravide og ammende med ekstra jern tilsat. Ud over at være 100% naturlig, sikrer Strath Iron en bedre optagelse, og giver ikke forstoppelse. Læs med her, og se hvad de siger.

Vil gerne begrænse sygedagene

– Vi tager vitamin piller hele året rundt, men jeg er nok lidt mere opmærksom på, at vi får taget dem i vinterhalvåret, selvom der jo egentligt ikke burde være forskel, de er jo vigtige året rundt, fortæller mor Hanne Seestedt.

– Som fuldtids alenemor er det vigtigt at prøve at begrænse sygedagene mest muligt, og jeg har flere gange fået at vide af veninder med børn, at Strath dråberne er guld værd, og at de holder sygdommen for døren, så vi har været glade for at få lov til at prøve dem. Helt ærligt, så er vi ikke vilde med smagen af de rene dråber herhjemme, men heldigvis kan man blande dem i et glas saft, juice, yoghurt eller lignende. Vi har ikke taget dråberne overvældende længe, så jeg er i tvivl om de har hjulpet os, men min søn Lui har ikke været syg, så måske det er virkningen af dråberne?

Vil gerne booste vores immunforsvar

– Jeg kendte godt Strath dråberne i forvejen, og har taget dem hver vinter siden 2019, hvor min søn var et år og konstant var syg, fortæller mor Rikke Velling.

– Herhjemme tager vi vitaminer og kosttilskud hele året rundt, fordi jeg gerne vil booste både mit og mine børns immunforsvar. Jeg har to børn og venter mit tredje, så jeg tager lige nu et par forskellige vitaminer, samt jern. Jeg har været rigtig glad for at lære alle Straths produkter at kende via dette samarbejde med jer – specielt deres børneversion og deres pille med jern, som jeg ikke kendte i forvejen.

– Jeg har lige været igennem en indkøringsfase i institution af min datter på 11 måneder, og hun har ikke haft en eneste sygedag endnu. Jeg er meget overbevist om, at hendes immunforsvar er blevet boostet af Strath. Min datter og jeg har taget det rent, men min søn kan ikke lide smagen, så til ham har jeg blot blandet det i hans havregrød om morgenen.

Kilde: sundhed.dk