Vinterhudpleje og røde kinder

Når frosten kommer, betyder det at vi skal huske at smøre os, inden vi bruger flere timer udenfor. Det gælder selvfølgelig både os selv men bestemt også vores børn. Børnene er nemlig ikke selv opmærksomme på at smøre sig, inden de træder ud i vind, frost og kulde, og mærker først deres kinder nærmest brænder, når de kommer ind i varmen efter flere timer udenfor.

Af Susanna H Johansen

De fleste vil sige at røde kinder er sundhedstegn. Det er et tegn på, at børnene har fået masser af frisk luft, hvilket er sundt for krop og sjæl. Men for huden som er kroppens største organ, er det ikke særligt sundt, hvis den ikke har fået den optimale beskyttelse mod kulden. Frostkinder, sprækker i huden, situationer fra badet, hvor vi opdager, at der er kommet en tør plet på kroppen, eller flere tørre områder på huden, som klør eller på anden måde er generende. Det er et spørgsmål om forebyggelse frem for behandling.

Vi tester vinterhudpleje fra Decubal

Derfor sætter Børn & Fritid fokus på vinterhudpleje, og i den forbindelse har vi bedt nogle familier gå Decubal junior cold cream INTENSIVE og Decubal junior cream daily i sømmene.

vi tester Vinter hudpleje fra decubal

Helene Rønnest Jørgensen er mor til 2 drenge

Herhjemme er vi især blevet glade for Decubal junior cream INTENSIVE, som både drengene og jeg selv har brugt FLITTIGT. Cremen er nemlig forebyggende og plejende og god til en sart hud og er også virkelig god til tørre hænder, hvilket er en stor hjælp efter adskillelige håndvaske, afspritning og mange timer ude, når jeg er på arbejde i børnehaven.

Decubal Cold Cream er en fed kuldecreme, der kan anvendes til alle hudtyper. Cremen er særlig god til den meget tørre hud, som man let får her i vintermånederne. Den er særdeles god til tør hud i ansigtet, som børnene godt kan få efter en dag ude. Begge cremer er gode til tør og sensitiv hud, og ingen af cremerne indeholder parfume, og de er begge allergicertificeret

Christina Højsgaard er mor til Xander

Xanders hud tåler ikke vores kolde vintervejr, da han er født på den anden side af jorden, hvor vejret er noget anderledes end det skandinaviske. Os der er født i kulden, kan bedre klare frosten.

Decubal Cold Cream som er en noget federe creme, gør virkelig en verden til forskel. Når den smøres på Xanders kinder, næse og hænder kommer der nemlig ikke, de små knopper i ansigtet og hænderne tørrer ikke ud, Xanders hud tåler absolut denne creme. Så nu kan vinteren bare komme an, så Xander kan komme ud og lege i sneen.

Katia Friis Nelausen mor til 2 sne-banditter

Det er blevet en fast rutine at smøre begge drenge i ansigtet med den røde kulde creme, inden vi skal ud og kælke eller lege i haven. Jeg kan tydeligt se forskel, hvis jeg en dag glemme det.

Specielt er Williams kinder mere ru og vind-bidte, når ikke de er beskyttet af det høje fedt indhold på 70% som Decubal junior cold cream indeholder. Jeg kan roligt sige at vi er blevet kæmpe fans af de 2 cremer fra Decubal. Alexander er blevet så glad for cremen at han selv smører sig ind

Ditte Hymøller Nielsen er mor til Emily

Vi har fundet vores favorit Junior cream Daily, fordi Emily er født med ekstrem tør hud, hvilket gør at den trænger til ekstra pleje. Når vi bruger Junior cream Daily på hende både morgen og aften, så gør det altså bare noget rigtig godt for hendes hud. Cremen er nem at smøre ud, den fedter ikke og så trænger den meget hurtigt ind, Vi er bestemt kæmpe fan.

Du kan læse meget mere om Decubal her på deres hjemmeside: www.decubal.dk