Vi tester Viking Footwear

Efter en lang vinter hvor fødderne har været spærret inde i støvler, er det skønt når det begynder at blive lidt lunere i vejret.

Det betyder nemlig at vi skal skifte det varme fodtøj ud med lidt luftigere, det gælder både for os selv og vores børn.

Viking Footwear har et stort udvalg af overgangssko til børn, i et rigtigt lækkert design, med flotte detaljer og kvaliteten gør at de sagtens kan bruges dagen igennem helt uden ømme fødder. De fleste af deres sko kan vaskes, når de er blevet beskidte og så står de som helt nye igen.

Vi har sammen med Karina og hendes 3 børn (også kaldet divaensamtdesmaa på instagram) testet overgangssko fra Viking Footwear, hvilket blev en stor succes.

Karina er mor til Amanda på 8, Ella på 5 og Aske på 3 år og her ville glæden ingen ende tage, da skoene ankom. De er blevet testet på alle leder og kanter og resultatet er, at overgangssko fra Vinking Footwear helt klart kan anbefales, lyder det fra familien Olesen, de er nemlig både praktiske og pæne.

Det er ikke fordi, det er den store videnskab at købe nye sko til sit barn, men buddet er stort, og det kan gøre at mange bliver forvirret på, hvilke de skal vælge. Hvis du går efter sko fra Viking Footwear, har du et godt udvalg til børnefødder.
Se hele udvalget af forårs sneakers på https://vikingfootwear.com