Vi tester vaskeskum og creme til ansigtet

Decubal face wash er en mild vaskeskum, du kan vaske dit ansigt med morgen og aften. Huden renses effektivt uden at udtørre. Skummet har en mousseagtig konsistens, der føles let og blød.

Den indeholder blandt andet glycerin og panthenol (vitamin B5), som plejer og giver fugt til din hud.

Når du derefter påfører din hud den plejende ansigtscreme, Decubal face cream, bliver huden blød og er godt beskyttet mod vind og vejr. Disse to produkter har tre kvinder kigget nærmere på.

Af Henriette Rosenthal

Trine Balling:

– Det har været en uge med rigtigt meget blæst, som mit sarte ansigt ikke er så glad for. Derfor er det perfekt, at jeg har prøvet Decubal face wash og face cream. Det er ekstremt milde produkter og virkelig gode til min sensitive hud. De er i den grad godkendt, for min tørre hud forvinder fuldstændigt, når jeg bruger disse produkter.

Nadja Flinta:

Decubal face wash og face cream

– Jeg må sige, at jeg er blevet rigtig glad for Decubal face wash. Den er god til at rengøre min hud og efterlader den dejlig ren og blød. Efter en omgang med Decubal face wash, bruger jeg Decubal face cream, som får huden til at føles rigtig dejlig blød om aftenen. Jeg har brugt cremen som en natcreme, da jeg har en anden creme jeg bruger, når jeg lægger make-up.

Cecilia Larsen:

– Jeg er meget glad for både Decubal face wash og face cream, for jeg er typen der ikke kan tåle nogen produkter med parfume, uden at jeg slår ud med knopper over det hele. Så i starten var jeg lidt forsigtig med at bruge begge dele, indtil jeg fandt ud af, at min hud elsker Decubals produkter. Jeg vil helt sikkert anbefale det til dem, der har en sart og noget tør hud.

Du kan læse mere om Decubal og deres produkter på deres hjemmeside: www.decubal.dk/