Vi tester varme drikke

Årstiden er til indendørshygge og varme drikke.

Af Henriette Rosenthal

I denne tid er det vigtigt at skrue ekstra op for hyggen, og til det er en kop varm økologisk kakao en himmerigsmundfuld. Hvis du er en af dem, der synes at det kan være lidt svært at slappe af, findes en te, der kan hjælpe dig til at finde roen.

Vi har bedt fire familier kigge nærmere på, Økologisk Kakaopulver og Stress-A Complex te fra Natur-Drogeriet.

Stine Oleander

økologisk kakao og te til eftermiddagen

– Stress-A Complex teen smager himmelsk. Jeg er gravid og nyder godt af den beroligende effekt, som jo er helt naturlig. Jeg har nydt en del glas af denne skønne te. Kakaopulveret som vi har en dejlig intens kakaosmag, og vi rørte den op i en kop varm mælk.
Vi brugte den i juledagene til vores konfekt og ovenpå vores morgenmad. Jeg synes, at det er to rigtig velsmagende produkter, som vi vil fortsætte med at nyde herhjemme, udtaler Stine.

Anna Danielsen

– Jeg har lavet lækre kakao-æg af det økologiske kakaopulver, til at røre op til varm kakao. Jeg tog nogle hule chokolade-æg, som jeg skilte ad og puttede kakaopulver i den ene tomme skal sammen lidt sukker. Jeg fyldte også skumfiduser og knust pebermyntesukkerstang i ægget. Derefter samlede jeg ægget med flydende chokolade, og rullede det i mere knust pebermyntestang. Dagen efter hældte vi meget varm mælk udover, og så skulle børnene ellers barer røre til. Ungerne syntes det var ret fedt, og smagte rigtigt godt, siger Anna.

Nanna Haagensen

– Jeg har tre børn på seks, ni og 12 år og de siger samstemmende, at den økologiske kakao fra Natur-Drogeriet smager ligesom, når vi er ude og køber dyr, lækker varm chokolade. De fremhæver, at det smager af lækker chokolade og ikke af billig kakao. Jeg er enig, og det er vigtigt at man rører den rigtigt ud, og ikke prøver at spare på pulveret, siger Nanna.

økologisk kakao er godkendt af teenageren

Tanja Scheel

– Hjemmeskole kan være hyggelig, når teenageren læser dagens tekster på værelset og mor kommer ind med varm kakao lavet på økologisk kakaopulver fra Natur-Drogeriet. Teenageren har godkendt smagen, også selvom mor har skåret lidt med på sukkerindholdet. Det er fordelen ved at lave drikken selv af rent kakaopulver, mælk og sukker frem for de færdigblandede kakaodrikke. Teenageren og mor er begge glade, fortæller Tanja.

Du kan læse mere om naturdrogeriets økologiske produkter her: www.natur-drogeriet.dk