Vi tester Sund Balance måltidskassen fra Kokkens hverdagsmad

Jennifer Sittinieri bor sammen med Lucas på tolv og Jasmin som er fire år. Hun og børnene har i en uge prøvet en Sund Balance måltidskassen fra Kokkens Hverdagsmad.

Jennifer er i gang med at uddanne sig til ernæringsassistent, og har derfor en helt naturlig interesse i at lave sund mad til sig selv og børnene.

Sund Balance måltidskassen

– Lucas er ikke decideret kræsen, men han elsker salat og grøntsager, så det fortrækker han langt hen ad vejen. Det er der masser af i Sund Balance måltidskassen, og der var også retter, som jeg ikke selv var kommet i tanke om at lave.

Til en lækker burger var der for eksempel portobello svampe, som vi brugte i stedet for burgerboller og en veggiebøf i stedet for det traditionelle hakkede oksekød. Det var spændende at prøve, og vi synes at det smagte helt vildt godt. I forhold til Lucas smag, var der overvejende positive overraskelser i måltidskassen.

Tag børnene med i køkkenet

Sund Balance måltidskassen,  portobello burger

Jasmin er kun fire år og elsker at hjælpe til, når jeg laver mad, og det var også helt oplagt, når nu måltiderne var forberedte og ikke krævede ret meget, for at vi kunne sætte maden på bordet uden sved på panden.

Hun hjalp både med at snitte grønt og røre i gryden, når kødet skulle svitses. Det var hyggeligt og helt uden stress.
Generelt har vi altid spist ret meget kød og brød til vores måltider, så jeg synes, at det var fint, at bliver inspireret til at komme ud af sine gamle spisevaner, fortæller Jennifer.

Om Kokkens Hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmads vigtigste mission er at gøre det lettere for dig at få velsmagende mad på bordet. Måltider der smager helt hjemmelavede, men som du kun skal bruge begrænset tid på at tilberede. Det er professionelle kokke, der tager sig af de indledende forberedelser.
Næsten alt kan lade sig gøre, og man kan udskifte retter i menuen, så man er sikker på, at alle omkring bordet kan lide dagens ret. Nemmere bliver det ikke.
Se mere på www.kokkenshverdagsmad.dk