Vi tester Smarte overgangssko

Viking Footwear laver fodtøj I høj kvalitet til hele familien. Vi har bedt to raske piger om at prøve fine forårssko.

Smarte overgangssko, chili

Maria Beeken er mor til Chili, som er fire år.

– Vi har kigget nærmere på nogle megafede ”sneaks” fra Viking Footwear, hvor ”miss Chils” første kommentar var: ”Ej mor dem tror jeg, at jeg kan løbe hurtigt i ”, så det måtte jo komme an på en prøve. Den var god nok, de sidder rigtigt godt på hendes fod, og dette giver frihed til bevægelse. Ud over at skoene er Chilis yndlingsfarve, så er dommen fra den unge frøken, at hun løbe megahurtigt i dem, og det er vigtig egenskab for sko, når ejeren er fire år, fortæller Maria.

Maria Pedersen er mor til Ida på syv år.

– Vi har fået et par skønne, lilla Kid’s Gore-Tex sko, som bare passer Idas fod helt perfekt, selvom hun har en smal fod. Vores datter elsker at have dem på, og vil helst ikke tage dem af igen.

Smarte overgangssko, ida

Skoen er en rigtig god kvalitet, og den skaber det helt rigtige “skomiljø” for Idas fod. Med det mener jeg, at skoene ikke er for varme eller for kolde, men sådan en dejlig mellemting, Det at de har en vandtæt membran har også gjort, at vi har kunne bruge dem udendørs, selvom vejret ikke har været det bedste. Jeg er helt misundelig på min datter fødder med sådan nogle behagelige sko hun render rundt i.

Ida elsker farven, især også fordi den er let genkendelig. Uanset hvor hun sætter skoene henne, så kan hun altid hurtigt finde sine sko, som hun så fint selv siger. Hun siger de er dejligt varme, og at hun ikke fryser om tæerne, når hun har dem på, selvom hun går en lille smule i vand.

Jeg vil som forældre til en hver tid anbefale dem til andre, og jeg vil helt sikkert også købe dem næste gang, der skal købes sko til børnene, udtaler Maria.