Vi tester skånsom badeserie til børn

Decubal Bamse-badeserien er ligesom øvrige Decubal-produkter specielt udviklet til tør og sart hud, hvilket betyder, at den er uden parfume, farvestoffer og parabener. Decubal Bamse-badeserien er skabt specielt til børns særligt sarte hud, og den serie har fire familier prøvet.

Af Henriette Rosenthal

Line Langø

– Decubal Bamse-serien falder i god jord herhjemme, da vi ikke ønsker, at børnene bliver udsat for skadelig kemi og de elsker et godt skumbad. Det kan de jo få på daglig basis med disse produkter. Både hår og hud er superlækker og blød efter en “bamsevask”. Efter hårvask kan frisering godt kræve sine kampe i langt hår, men Decubal Bamse balsamspray efterlader håret blødt og blankt, uden det bliver statisk elektrisk. Jeg er meget tilfreds med, at hele serien er uden parfume og dermatologisk testet samtidig med, at ungerne bliver rene og lækre, fortæller Line.

Camilla Rossen

– Min datter, Mille My, har ualmindeligt smukt og langt hår, hvilket betyder, at det har brug for en del pleje. Vi er allerede fan af Decubal Bamse-produkterne, særligt den lækre balsamspray som er rigtig god til Mille Mys hår. Jeg har prøvet mange produkter i Mille Mys hår, men intet har haft så god effekt, som de her produkter. Den lækre balsamspray gør håret lækkert og medgørligt, og det er nemt at rede håret efter hårvask, siger Camilla

Kristine B Hansen

– Vi er vilde med Decubal Bamse-serien og har prøvet shampoo, balsam, boblebad/skumbad og showerwash. Luka og Noah er allerede små fans og synes at alle produkterne er et hit, men er dog enige om at skumbadet er allermest lækkert. For mit vedkommende er det nok mest vigtigt, at produkterne er parfumefri, udtaler Kristine.

Dreng der tester Decubal Bamse-badeserien

Emma Rahbek

– Herhjemme er vi glade for Decubal Bamse-serien. Isabella bliver vildt glad, når hun ser badekarret fyldt med skum. Det virker helt fascinerende på hende og giver anledning til en masse sjov og grin. Jeg er begejstret for balsamsprayen, som gør at hendes hår ikke bliver kruset bagpå, når hun sover. Isabella er i en periode, hvor hun ikke har så meget lyst til at få vand i håret, så med balsamsprayen kan vi nøjes med shampoo i badet og bruge balsamsprayen bagefter, siger Emma.

Du kan læse mere om Decubal Bamse-serien her eller læse mere om vores andre test af Decubals produkter her: www.bornogfritid.dk=decubal