Vi tester – Naturlig genvej til velvære


En mikroskopisk ferskvandsalge, som har eksisteret i mere end 2.5 millioner år, er kendt for sine ernæringsmæssige og udrensende egenskaber. Næringsstofferne i algen understøtter immunforsvaret og medvirker til udrense kroppen. Mange bruger Den Grønne Perle, som dette kosttilskud af alger hedder, for at booste en naturlig detox.

Af Børn & Fritid

Tre kvinder har kigget nærmere på Den Grønne Perle og det kan du læse mere om her.

En bedre følelse i kroppen

Line Langøe – Jeg kan allerede efter 14 dage mærke en effekt af den Grønne perle. De første par dage var effekten ret kraftig og kroppen skulle lige vænne sig til kosttilskuddet. Pillen er udformet, så den er nem at skylle ned og har ingen bismag overhovedet. Min største udfordring var huske den inden måltiderne.

Indtil nu har jeg faktisk opnået et vægttab på to kilo og har generelt en bedre følelse i kroppen. Jeg føler mig mindre træt, oppustet og maven fungerer bedre. Jeg er spændt på det endelige resultat, da der er til 50 dage i min testperiode. Jeg kan anbefale den grønne perle, hvis man ønsker at gøre noget godt for sin krop, hvor det ikke kræver så meget af en selv, men hvor forskellen er til at mærke ret hurtigt.

test af den grønne perle

Får lyst til at fylde kroppen med sundere sager

Amanda Olsen – Jeg har testet i lidt over to uger nu og har faktisk tabt mig to kilo. Jeg har nok også selv gjort en indsats, fordi jeg er begyndt at tænke meget mere over, hvad jeg fylder min krop med af mad, fordi jeg i forvejen er i gang med denne detox. Jeg er mere inspireret til at fylde min krop med noget sundt, nærende og lækkert.

Derudover er jeg virkelig blevet opmærksom på at få drukket rigeligt vand hver dag − især her i sommervarmen. Det var jeg ikke så godt til at huske før jeg startede med at spise Den grønne Perle. Dette kosttilskud har virkelig kickstartet, at jeg kan få smidt de sidste kilo fra mine to graviditeter samtidig med, at jeg gør lidt godt for mig. Så det er en kæmpe anbefaling herfra. ! Jeg glæder mig til at fortsætte udrensningen ud som jo varer 50 dage.

den grønne perle kosttilskud

Mere energi

Jannie Frederiksen – Jeg har taget det i lidt over 14 dage og jeg må sige jeg er meget overrasket. Pillerne er lette at tage og jeg har allerede fået mere energi. Vægten siger faktisk også, at jeg har smidt et par kg.

Jeg har haft lidt bivirkninger som let hoved- og mavepinelet mave, men det var kun i de første par dage. Ellers synes jeg, at jeg er blevet mere frisk og glad. Jeg vil helt klart forsætte, og tror på en forsat positiv virkning.

Du kan læse mere om den grønne perle her på deres hjemmeside: www.chlorella.dk