Vi tester myrelokkedåser fra ECOstyle

Hvem har ikke i de her regnvejrsdage oplevet en invadering af tissemyrer hen over gulvet? Og hvis du er så heldig, at have en teenager i hjemmet, så kan du næsten være sikker på at tissemyrerne ved hvornår der er sukker og sødt på køkkenbordet.

Det kan både være irriterende og ulækkert, for de små bitte dyr kan være alle vegne og kan komme ind alle steder. Hjemme hos Melissa Nielsen havde de uindbudte gæster i både køkkenet og i haven. Derfor indvilligede hun i at teste de genopfyldelige myrelokkedåser fra ECOstyle, for at se om de virker og for at lære hvordan de bruges. Og her må vi sige, at myrelokkedåserne fik lov til at arbejde for sagen:

Melissa Nielsen udtaler:

Vi har været testfamilie for @bornogfritid for at teste denne skønne genopfyldelige myrelokkedåse fra @ecostyledanmark og wauw vi er altså myrefri herhjemme. Plejer være slemt når det regner, men siden dåserne kom op har vi ikke haft besøg af nogen.
Myrerne de kom, de så og så tog de giften med ned til deres dronning. Det er nemlig sådan at disse myrelokkedåser fra ECOstyle fungerer. Man påfylder dåsen med lokkemidlet spinosad, der er et naturligt aktivstof, men som for myrerne er giftigt. Så når de tager det med hjem til deres dronning, så udryddes myreboet helt. Dronningen er hende der føder og formerer, så når hun dør, ja så dør de alle i boet. ECOstyle MyreFri genopfyldelig lokkedåse, fungerer som en almindelig myrelokkedåse – så i stedet for at smide myrelokkedåsen ud når den ikke virker mere, så kan den genopfyldelige lokkedåse fyldes op med lokkemiddel igen og igen. Hele 15 gange kan den genopfyldelige lokkedåse fyldes op med det myrelokkemiddel

Se mere på www.ecostyle.dk