Vi tester – hvordan man undgår køresyge…


Kvalme og ubehag er to helt almindelige symptomer på køresyge. Det kan virkelig gøre en køretur til en prøvelse for den, der er ramt af det. Der findes en helt naturlig løsning, der ved hjælp af akupressur hurtigt kan afhjælpe køresygen. Metoden er klinisk testet, men hvad siger brugerne?
Af Henriette Rosenthal

Sea-Band er et akupressurbånd, som virker ved at give et svagt tryk på akupressurpunkter under håndleddene, efter samme princip som akupunktur, bare uden nåle. Det aktiverer kroppens eget forsvar mod kvalme.
Det virker efter 2-10 minutter, og man kan bruge det igen og igen.

dreng får Sea-Band på inden køreturen

Tre familier der har problemer med køresyge, fortæller her om deres erfaringer med Sea-Band.

Nanna Sloth – Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk, men jeg er virkelig positivt overrasket. Min søn Loke plejer som regel at blive køresyg og kaste op, når vi skal på lidt længere ture, og faktisk også på korte ture, hvis der er for mange sving. Vi har nu afprøvet med armbåndene, på alle ture korte som lange og intet er sket. Vi har haft en glad dreng med på alle ture. Sea-Band har nu en fast plads i bilen. Det gode ved armbåndet er, at det er en helt medicinfri forebyggelse i modsætning til køresygepiller, som man kan blive døsig af.

Julie F. Jensen – Min datter på fire år, lider af køresyge og det har Sea-Band hjulpet på. Nu kan vi køre på længere bilture uden at vi er nødt til at stoppe op fordi hun skal ud at kaste op i vejkanten. Jeg selv kan ikke læse eller kigge på min telefon, når jeg kører bil, og det har Sea-Band også hjulpet på.

Sea-Band og køretur

Simone Juul – Vi har netop afprøvet vores Sea-Band, som med stor overraskelse virkede perfekt for mig. Jeg har altid døjet med køresyge, søsyge og kvalme efter narkose, og jeg kan med garanti sige, at jeg vil have det på hver gang fremover. Holly min datter lider også af ekstrem køresyge, så vi har haft ondt i maven over at skulle pakke hende i bilen og kører, da vi ved, at det ender i opkast og kvalme hver gang. Vi gav hende Sea-Band armbåndet på og hun blev kun lettere forkvalmet, men vi undgik opkast. Det er en kæmpe lettelse og fremskridt.

Sea-band hjælper også imod graviditetskvalme, læs mere her: bornogfritid.dk/vi-tester-hvordan-man-slipper-af-med-graviditetskvalme/


Sea-Band kan fås på Apoteket, i Matas og Helsebutikker, eller også kan du bestille det på www.seaband.dk