Vi tester – Hvordan man slipper af med graviditetskvalme

Sea-Band Mama er et akupressurbånd, som virker ved at give et svagt tryk på akupressurpunkter under håndleddene, efter samme princip som akupunktur, bare uden nåle. Det aktiverer kroppens eget forsvar mod kvalme. Det virker efter 2-10 minutter, og man kan bruge det igen og igen.

Tre kvinder der alle døjer med massiv kvalme, mens de er gravide har prøvet Sea-Band Mama.

Stine Oleander:

– Jeg er gravid for anden gang, og denne graviditet er markant anderledes end første gang. Den gang havde jeg næsten ingen kvalme. Nu er kvalmen så slem, at jeg har været sygemeldt i tre uger, fordi jeg kaster op 8-10 gange dagligt. Min læge overvejede at udskrive receptpligtig medicin mod kvalme, men heldigvis blev jeg opmærksom på at Sea-Band Mama findes og ville hellere prøve det først.

Jeg tager det på klokken syv om morgenen og har det på til cirka klokke sytten. Der plejer min kvalme nemlig at stilne af. Det er fuldstændigt fantastisk, så godt det virker. Min kvalme er væk og jeg kan igen holde ud at være til. Jeg har kontaktet min læge, for jeg synes at det er vigtigt, at hun også ved at der findes et alternativ til medicin. Noget som alle gravide helst vil undgå.

Camilla Schou

– Dette er min anden graviditet og jeg har simpelthen haft så meget kvalme lige siden starten. Jeg er fire måneder henne i min graviditet. Min kvalme har været så slem, at jeg næsten ikke har kunne tage nogle steder hen. Kvalmen har kun været tiltagende, jo længere hen i graviditet jeg er kommet.

Jeg havde det på ingen måder sådan i min første graviditet, så det har været rigtig svært for mig at acceptere, at jeg ikke helt har haft noget overskud, hvilket min mand og søn på 2,5 år også har bemærket. Efter jeg har prøvet Sea-Band Mama, er kvalmen næsten forsvundet, jeg har fået et frirum for kvalmen, og kan være der for min søn, uden at gå på kompromis med, hvad vi skal lave. Jeg er positivt overrasket over, hvor meget Sea-Band Mama har hjulpet mig og kommer helt sikkert til at bruge dem, til baby melder sin ankomst eller kvalmen forsvinder, når jeg kommer længere hen.

Linette Jørgensen

– Jeg har brugt de almindelige Sea-Band siden jeg var i sjette uge. Da vidste jeg ikke at der fandtes et Sea-Band Mama, specifikt til gravide. Det er jeg så skiftet over til nu. I tiende uge er jeg stadig hårdt ramt af kvalme, træthed og utilpashed generelt. Jeg synes at Sea-Band Mama tager toppen af mit ubehag, og jeg ville nødigt undvære at have det på, for jeg mærker, at det har en indvirkning på mine graviditetsgener.

Læs mere om Sea-Band Mama her: www.seaband.dk/collections/graviditetskvalme