Vi tester Huggies Little Swimmers

Ida Lykkegaard har en søn, som er en rigtig lille vandhund.

Ida siger: Min søn er to år, og da jeg blev spurgt, om jeg ville teste Huggies Little Swimmers sammen med ungersvenden, sagde jeg ja med det samme, for det var en meget let opgave, og vi har masser af gode erfaringer med dem. Jeg har nemlig brugt dem fra, vi overhovedet begyndte, at tage ham med i svømmehallen som helt lille, omkring seksmåneders-alderen. Siden har vi brugt dem på stranden også.

Jamina Lauridsen har ligeledes en søn på to år, og hun har ”shoppet” lidt rundt i forskellige muligheder for sikker vandgang uden uheld i vandet.

Hun fortæller: Little Swimmers er super nemme at bruge, og er nærmest bare et par badebukser i en udvidet version. Pasformen er god, og de slutter helt tæt uden at stramme. Når man først har prøvet dem, er man efter min mening færdig med at lede efter den bedste badeble, fortæller Jamina.

Om Huggies Little Swimmers

Huggies Little Swimmers er en svømmeble med lækagebarriere, og den ligner rigtigt badetøj. Fidusen ved disse svømmebleer er, at de ikke bare er dobbelt tætte, men de svulmer heller ikke op ligesom traditionelle bleer, når de kommer i vand. Det betyder, at det er meget rarere for barnet at have sådan en svømmeble på, end flere lag der tynger. Bevægelsesfriheden er optimal, og svømmebleen er nem at få på og af igen.

Huggies Little Swimmers er dekoreret med fine Disney-motiver som alle børn kender og elsker. Svømmebleerne findes i tre forskellige størrelser: 3-8 kg (disse har velcrolukning i siden) og i størrelserne 7-15 kg og 12-18 kg. Man finder de smarte svømmebleer i de fleste større danske supermarkeder.

Se mere på www.littleswimmers.dk

(annonce)