Vi tester hudplejeserien Avivir Baobab

Aloe Vera Group står bag den nye hudplejeserie, der består af lækre produkter til pleje af hele kroppen. Så hvis du trænger til selvforkælelse eller blot nye lækre produkter til hjemmeplejen, så er det her du skal læse videre.

Den nye serie hedder Baobab, og er en hudplejeserie der bare må prøves. Den er super effektiv og ingredienserne i serien, er udvalgt med stor omtanke for hvad vi kvinder har brug for, for at få den optimale næring til huden.

I serien kan du bl.a. købe en Avivir Baobab All Body Pampering Oil, som har en anti-age effekt, samtidig med at den kan reducerer strækmærker. Mens Body Pampering Scrub, efterlader din hud blødere end nogensinde. Scrubben indeholder finmalede abrikoskerner, som nænsomt fjerner urenheder og døde hudceller, og afrikansk jomfru Baobabolie, som gør huden fløjlsblød.
Alle produkterne i serien, har et højt indhold af E-vitamin, phytosteroler og omega 6 og 9, som gør serien super effektiv.

Vi bad Vivi Lunddal der på Instagram hedder @my sweetuniverse, om at teste serien af for os, og her kan du læse hvad hun har at fortælle om hendes oplevelse med produkterne.

Jeg har den sidste måneds tid, testet Avivir Baobab hudplejeserien. Den økologiske olie styrker og fugter min hud optimalt. Modsat andre prøvede olier, fedter denne ikke, men trækker hurtigt ind i huden og efterlader den blød og velplejet.
Duften i alle produkter er mild og fin. Avivir Baobab scrub, er nænsom og nem at massere ind i huden og gør huden babyblød. Avivir Baobab Magic Balm, bliver fremadrettet en fast del af mine skønhedsprodukter, udover at den er dejlig blødgørende for ens læber, har vi også brugt den til røde og tørre områder. Alt i alt, er det en kæmpe anbefaling herfra.

Skulle du få lyst til at dele, kan produkterne bruges til alle, men vi er ret sikre på at de fleste bruger den som ”mors forkælelse”.

Produkterne kan købes i landets Matas butikker og i helsekostbutikker.
Se mere på www.avivir.dk