Vi tester fiskeolie til børn

Børn & Fritids søgte familier, der er udfordret af ADHD eller ADD, og som kunne tænke sig at prøve effekten af Calanus Oil (BMI Omega-3), hvilket er den fiskeolie, som de norske forskere har brugt i deres studie. Årsagen til de har valgt denne specielle fiskeolie er, at den er ren og absorberes langt bedre end andre Omega-3-kilder, og indeholder 85 % umættede fedtsyrer.

Sissels søn hedder Mikas og er 11 år. Han fik diagnosen ADHD for ca. fire år siden.

Sissel fortæller: Det går super godt. Vi har fra dag et, givet ham en pille morgen og en aften. Ved at give ham den mængde har den største forskel været, at han er faldet hurtigere i søvn de fleste aftener, og han er endda faldet i søvn på sofaen to gange, hvilket aldrig før er sket.

Maiken er mor til Belle på knapt fem år, der er udfordret i hverdagen med ADHD lignende symptomer.

Maiken fortæller: Belle er i udvikling. Hun har siden starten af oktober taget to fiskepiller hver morgen. Hun er meget glad for at skulle tage dem, og bad mig sige videre, at de smager godt. Belle er i trivsel, men om pillerne har været medvirkende til dette, er svært at sætte en konklusion på allerede. Jeg er dog sikker på, at de gør noget godt for Belle. Vi vil fortsætte med pillerne hver dag og er spændte på hvad det kan komme til at betyde på den lange bane for Belle, fortæller Maria.

Calanus Oil (BMI Omega-3) fås hos DeepSeaPharma.dk. Ønsker du mere info, kan du ringe på 86986540.

(annonce)