Vi tester Fiskeolie med citrussmag

Selv om Fødevarestyrelsen anbefaler det, er det ikke altid så nemt at få familien til at spise fisk. Derfor er det en god idé at spise et dagligt tilskud af fiskeolie. Tre familier har kigget nærmere på Ecolomega, som er danskopdrættet og -produceret fiskeolie fra Natur-Drogeriet.

Af Henriette Rosenthal

Frisk citrussmag

Kristine Hansen – Jeg har spist fiskeolie igennem de sidste år. Min kæreste, Nicholas, har ikke været så god til at huske det, så jeg har ”taget action” på det i denne test. Flere af lægerne på mit arbejde har talt om hvor meget godt, fiskeolie kan gøre for kroppen, og hvor ofte de møder patienter, som ikke får den anbefalede mængde omega-3 fedtsyrer i dagligdagen.
Min søn, Luka på fire år, er ikke den store fan, men jeg fortsætter med at tilbyde ham fiskeolien og håber, at han accepterer den med tiden.

Den lidt syrlige citrussmag gør fiskeolien nem at få ned og den flydende form gør det nemmere at lokke fiskeolien i Luka, da vi kan blande det op i noget saftevand. Til folk som har svært ved at tage piller, er denne konsistens og smag virkelig tiltalende og fiskeolien er ikke spor ”fisket”.

fiskeolie fra naturdrogeriet

Ingen eftersmag

Trine Matthiesen – Vi synes, at det var en god idé at prøve fiskeolien, fordi vi ikke er særlig gode til at spise fisk, og af den grund ikke får nok af de gode fedtstoffer/fedtsyrer.

Jeg er den eneste i familien der har spist fiskeolie før – men kun i kapsler. Da har jeg altid oplevet at få opstød i løbet af dagen med en ubehagelig smag af fisk. Derfor er jeg glad for Ecolomegas smag, for den er virkelig lækker og smager af citrus. Konsistensen er ikke alt for fed, hvilket virkelig også er rart. Ingen af os har oplevet at få sure opstød af den, og det har oplevet tidligere, når jeg har spist andre fiskeoliekapsler. Det er virkelig et plus. Desuden er det et kæmpe plus, at Ecolomega er naturlig fiskeolie fremstillet af friske, danske råvarer.

Smager fint

Emma Rahbek – En af de godt ting ved denne fiskeolie er, at jeg ikke får sure fiskesmags opstød. Det får jeg normalt af fiskeoliekapsler. Jeg synes, at det er godt at vide, at fiskeolien er godt for hjertet, hjernen og synet. Ecolomega er flydende og har en dejlig smag af citrus og smager faktisk ganske fint. Min datter Isabella elsker at få sin daglige sin fiskeolie og det er nemt, at hele familien kan bruge den samme, så man ikke skal have flere forskellige flasker/glas fiskeolie i skabet.

Du kan læse mere om Naturdrogeriet og deres produkter her på deres hjemmeside: www.natur-drogeriet.dk