Vi tester et termometer der viser, når sutteflasken er klar

Når man har et ”flaskebarn”, er et Milkymeter en uvurderlig hjælp. Det skal bare sættes i sutteflasken, inden den sættes i mikrobølgeovnen. Mælken opvarmes hurtigt, let og skånsomt. Når mælken har den rette temperatur, blinker Milkymeteret grønt. Det fylder ikke ret meget, så det er let at opbevare eller have med i pusletasken.

Mai Nguyen har prøvet det smarte Milkymeter.

– Min datter hedder Karrueche Mi og er ni måneder. Hun har fået modermælkserstatning i et stykke tid både om dagen og natten. Milkymeteret er supernemt at anvende, og sikrer at Karrueche aldrig får mælk, der er for varm.

Jeg ville blive så ulykkelig, hvis mælken brændte hende i munden. På trods af det “bare” er en ”pind”, så er det den mest nyttige ”pind”, som har gjort hverdagen meget lettere. Det skal man bestemt ikke undervurdere. Når man varmer mælken op på almindeligvis, bliver den nogle gange for varm, og så er det forfra. Det er ikke smart, når man står med en sulten baby. Det stresser helt vildt. Milkymeter har reddet mine dage mange gange mod en baby, der er sur og ked af det, fortæller Mai.

Læs mere om Milkymeter på deres hjemmeside her.