Vi tester en gel der lindrer ømme muskler og led

Perskindol Active Gel indeholder menthol, der virker kølende på huden og æteriske olier, som fremmer virksomme processer og samtidig øger blodcirkulation, når gelen masseres ind i huden.

Nadia Dybro Loft Svendsen

– Både min kæreste Mads og jeg cykler på både mountainbike og racercykel, og i den forbindelse kan muskler og led have brug for lidt lindring og afkøling. Her virker Perskindol Active Gel helt perfekt, fordi det jo afhjælper netop muskel- og ledsmerter. Forleden dag havde Mads være overmodig vores døtre på trampolinen i haven, og havde fået lavet en bevægelse, der gav smerter i det ene knæ. Han smurte det med gelen, og det både lindrede og kølede effektivt.  Vi er glade for at have prøvet Perskindol Active Gel, og vil helt sikkert fortsætte med at have en tube stående i skabet, fortæller Nadia.

Simone Gludsted-Salomonsen

Perskindol Active Gel, ømme muskler

– Vi er en meget aktiv familie både i forhold til sport, havearbejde og med at løfte og skubbe vores lille datter rundt på forskellige ting med hjul på. Vores kroppe og muskler skal derfor stå model til lidt af hvert, og vi oplever ofte at have ømme muskler. Jeg har brugt Perskindol Active Gel på lænden og mellem skulderbladene samt på begge ben efter en løbetur.

Jeg synes at det er en rigtig virksom gel, som jeg er lidt ked af, at jeg ikke har kendt til noget før. Gelen er drøj i brug og nem at påføre huden. Desuden trænger gelen hurtigt ind, hvilket er rart når man har sit pæne tøj på – og så smitter den ikke af. Det er en skøn følelse, når man smører gelen på huden at man kan mærke at den arbejder, og huden bliver kølet af. Duften er en lille smule speciel. Dog passer den fint til produktet. Min mand Morten har benyttet den på sit knæ, der er overbelastet efter at gå forkert i flere år på grund af en skade og på det ene underben, der er ømt efter havearbejde og sport. Han kunne godt lide den kølende effekt gelen har på huden, fortæller Simone.

Læs mere om Perskindol Active Gel på Novasels hjemmeside her.