Vi tester Decubal Hand Wash

I denne tid vasker vi hænder som aldrig før. Derfor er det vigtigt at bruge en håndsæbe som er mild, at hænderne ikke ender med at hænge i laser. Vi har sammen med tre familier kigget nærmere på Decubal Hand Wash.

Liv Juul

– Med en treårig og en baby på to måneder vasker jeg i forvejen hænder mange gange om dagen, og i denne tid gør man det jo endnu mere. Min datter, Nynne, på tre år er lige blevet blefri, så vi træner rigtig meget håndvask med hende. Derfor sætter jeg stor pris på, at Decubal Hand Wash er så mild og allergivenlig. Den virker cremet, så vores hænder tørre ikke ud, selv om vi vasker dem så ofte, fortæller Liv.

Mette Anitta Jensen

Decubal hand sæbe.

– Vi er rigtig glade håndsæben. Den er utrolig lækker, cremet og blød at bruge. Den er slet ikke så udtørrede på hænderne, som så mange andre håndsæber er. Det er helt klart en sæbe, jeg selv vil købe fremover, fordi alle der kommer i vores hjem, kan bruge den, uden at man behøver at bekymrer sig om eventuelle allergiske reaktioner, siger Mette.

Siff Normann Jensen

– Det er min søn Lui og jeg, der har testet Decubal Hand Wash. Og jeg må sige, at jeg er meget imponeret. Sæben er uden parfume og beregnet til tør og sensitiv hud, hvilket jeg vægter meget højt, da Lui lider meget af eksem. Selv om der vaskes hænder meget hyppigt i disse dage, har mine hænder været betydeligt mindre udtørret, end de var, før vi skiftede håndsæbe. Den kan helt klart anbefales, udtaler Siff.

Se mere på www.decubal.dk

Læs mere her om vores test af Decubal håndcreme her.