Vi tester creme til tør og skadet hud

Vi vasker og spritter hænder af som aldrig før. I medierne ser vi børn og voksne jamre over hænder der er så tørre, at huden sprækker. Decubal Lipid Cream 70 % og Decubal Repair Cream 70 % er udviklet til den ekstra tørre og udsatte hud, som har gavn af fedtcreme med 70% fedtindhold. Dem har fire familier prøvet og det kan du læse om her.

Pia Schønberg

– ­Vi har testet Decubal cremerne alle tre, hvilket vil sige min søn Micklas på 14, min datter Celina på 11 og mig selv. Vi har alle tre enormt tør hud, og Micklas er hårdt ramt af akne både i ansigtet og på ryggen. Han har brugt Decubal Repair Cream, som ikke indvirker på aknen, men hans hud er ikke så tør længere. Celina har haft stor glæde af Decubal Lipid Cream både på sine hænder, men også på noget eksem, som hun havde fået på sit højre knæ efter skolens opstart. Allerede efter en uge er hendes eksem næsten væk.

Cremen gav mig øjeblikkelig bløde hænder, og klistrer ikke på samme måde som mange andre fugtighedscremer. Det betyder vildt meget, når det er på hænderne, for hvor mange gange har man ikke lige glemt, at man har creme på sine hænder, før man rækker ud efter sin telefon og pludselig er skærmen fedtet ind i creme.  Det er en creme der passer fint til min tålmodighed, fortæller Pia.

Anna Danielsen

Decubal Repair Cream

– Det er superrelevant herhjemme, med alt den nødvendige håndvask, nu da børnene er af afsted i skole igen. De vasker hænder 4-5 gange på fire timer og det er hård for huden på hænderne. Børnene er mest begejstrede for Decubal Lipid Cream 70 %, da de synes, at det trænger hurtigst ind i huden og virker effektivt. Jeg har brugt Decubal Repair Cream 70 % hver aften på hænder og fødder, og er vågnet op næste morgen med de blødeste fødder, jeg nogensinde har haft, siger Anna.

Signe Kahle

– Vi har faktisk alle prøvet begge cremerne. Vi nyder at nulre hænder hver aften inden sengetid, og det gode er, at cremen ikke fedter, og at man behøver ikke at smøre 20 gange, før de virker. De virker beroligende på huden lige med det samme. Vi har aldrig prøvet Decubals cremer før, men er virkelig blevet glad for dem, især det faktum at de ikke fedter på hænderne, da vores søn er meget sensitiv, hvad angår at have noget på fingrene, fortæller Signe.

Vibe Dyhrberg

Decubal Repair Cream, til tørre hænder

– Vi kender faktisk godt Decubal da jeg selv, særligt om vinteren, har ret tørre hænder, hvor huden får rifter og gør rigtig ondt. Efter par dage med håndvask og håndsprit var Albertes hænder allerede hårdt prøvede, og vi har prøvet lidt af hvert for at få dem pæne igen. De var både sårede, meget røde, og kløede.

Alberte er startet i skole igen, og de vasker minimum hænder seks gange på de fire timer hun har undervisning. På skolen er de meget opsatte på at overholde retningslinjerne og det er jo dejligt, men det er hårdt for hænderne. Samtidig er de ude meget af dagen, så hænderne er ret udsatte. Alberte syntes først, at Decubal Repair Cream 70 % og Lipid Cream 70 % var lidt fedtede, men opdagede hurtige at de virker godt og gør en stor forskel efter kun kort tids brug – og det bedste er hænderne ikke klør længere, siger Vibe.

Du kan læse mere om Decubal på deres hjemmeside: decubal.dk