Vi tester bløde hænder

Vi vasker fingre og bruger håndsprit som aldrig før. Derfor har fire familier prøvet Decubal håndcreme, som giver huden masser af fugt.

Af Henriette Rosenthal

Alice Vinholt har sammen med Julie og Emilie på 10 og 13 år fået bløde hænder igen.

– Vores hænder var meget tørre, så det sved, når vi brugte håndsprit. Nu har vi brugt Decubal håndcremen længe nok til, at vi alle tre har bløde, hele hænder igen. Den tørre hurtigt ind i huden, hvilket for mig er et ekstra plus, da jeg egentlig ikke er så specielt glad for at have creme på hænderne, siger Alice.

Annemette Dahl er sluppet af med revner i hænderne.

Decubal håndcreme

– Jeg bruger håndcremen ved hver håndvask, og den virker. Jeg bruger meget håndsprit, og vasker hænder mange gange om dagen, og normalt bliver mine hænder altid så tørre, at de begynder at revne. Her har denne håndcreme virkelig hjulpet godt, fortæller Annemette.

Maria Sørensen har fået ”alderssvarende” hænder igen.

– Det har være hårde vilkår for håndcremen, for min hænder har været så tørre, at huden foruden at være knastør, faktisk har være decideret revnet. Efter jeg er startet med at bruge Decubal håndcreme, er det heldigvis vendt, så nu er huden på mine hænder helet og er på vej til at blive rigtig fin igen. Tidligere så mine hænder 30-40 år ældre ud end resten af mig. Det gør de ikke længere, fortæller Maria.

Anja Peters Puhlmann har sammen med sin mand, Peter og to sønner Magnus og Mille på ni og ti år prøvet Decubal håndcreme.

– Jeg går mange ture med barnevognen med min yngste på fire måneder. Mine hænder har været sprukne på grund af vejret, så Decubal håndcremen har virkelig vist sit værd. Nu er mine hænder bløde og fine igen. Drengene har hver en håndcreme stående på værelset, for de er blevet hel vilde med, at håndcremen gør hænderne så bløde. Så inden de lukker øjnene for at sove, skal de lige have håndcreme på, fortæller Anja.

Læs mere om decubal på deres hjemmeside: decubal.dk/