Vi tester bæredygtige produkter

Kender du Dengrønne.dk? Det er en webshop, hvor du finder de bedste bæredygtige produkter, hvoraf de fleste er produceret i Danmark eller Europa, samlet ét sted. Tre familier har prøvet miljøvenlige produkter fra Simple Goods, som har en bæredygtige profil med emballage af 100 % genbrugsplast. Rengøringen foregår med probiotika – naturens gode bakterier. Det er pH neutrale produkter, som nedbryder snavs effektivt, fjerner fedt og dårlig lugt helt uden brug af skadelig kemi.

Annemette Dahl

– Jeg har gjort rent med Simple Goods All Purpose Cleaner. Jeg syntes den virker rigtig godt. Jeg har prøvet den på forskellige overflader, og de har stået skinnede rene hver og en. Jeg elsker, når ting er bæredygtige og klimavenlige. I vores familie får vi meget op i genbrugstanken og vil gerne være med til at skåne miljøet, så godt vi nu kan. Rengøringsmidlet er lidt stærkere i duften, end jeg troede, den ville være, men duften er dejlig, siger Annemette.

Anja Puhlmann

simple goods bathroom cleaner

– Jeg har altid interesseret mig for at købe så bæredygtigt ind som muligt. Jeg gør, hvad jeg kan for at mindske unødig kemi i vores hverdag. Jeg tænker hele tiden nyt i forhold til at beskytte både vores klode, mine børns fremtid og deres helbred. Derfor var jeg spændt på at prøve rengøringsmidlet fra Simple Goods til badeværelset. Selv om det er mildt, virker det forbavsende godt, synes jeg. Det dufter sindssyg godt og efterlader hele badeværelset rent, og så er det effektivt til at fjerne kalk med, fortæller Anja.

Camilla Pryssing

– ­Jeg har prøvet Simple Goods Økologiske Håndsæbe som virker god efter forventningerne. Den rengør hænderne, som en håndsæbe skal. Derudover dufter den rigtig godt af Lavendel, uden det er en for skarp duft, der bliver hængende, eller kradser i næsen. Håndsæben er desuden meget mild, så den er ikke særlig hård mod hænderne, og det er en fordel, når man er en husstand, hvor vi har sart hud. Jeg er vild med, at det er bæredygtigt og klimavenligt.

Ansigtsvasken fra Isangs er jeg positivt overrasket over. Den er mild og skånsom, som der også bliver beskrevet, men den er bare mere mild og skånsom en jeg havde regnet med. Den er nem at håndtere og tørrer faktisk hurtigt, så den ikke danner sæberander på håndvasken, hvor jeg har den stående. Den er parfumefri, hvilket er en fordel, når man har sart hud, siger Camilla.