Vi tester Badeolie

Badeolie der med sit indhold af blandt andet kamille, E-vitamin og naturlige olier fugter og blødgør huden. Det er Decubal shower & bath oil, som tre familier har kigget nærmere på.

Af Henriette Rosenthal

Trine Vest Jeppesen

– Emmeline og jeg har nu i to uger testet Decubal shower & bath oil. Jeg selv i brusebad og Emmeline i karbad. Jeg er ret forbløffet over resultatet, må jeg sige. Emmeline, som altid har haft tendens til tørre arme og ben, har næsten ikke kløet sig. Jeg selv, som har tendens til, at have tør hud på benene, uanset hvor meget lotion og olie, jeg har smurt dem ind i, oplever nu at have fået bløde, lækre ”stænger”. Det er fantastisk. Jeg troede ikke, at det nogensinde skulle lykkes mig at få has på den tørre hud, som både Emmeline og jeg selv bakser med.

Nanna Haagensen

– Jeg og mine tre døtre på 5, 8 og 12 år har prøvet Decubal shower & bath oil. Pigerne synes, at det er dejlig nemt at bruge og dosere badeolien, fordi der er pumpe på beholderen. Jeg sætter stor pris på, at den er helt fri for farvestoffer, parfume, parabener eller konserveringsmidler. Det er vigtigt, når det er noget børnenes hud, er i kontakt med på daglig basis. Den skummer ikke så meget som sæbe, men børnene er ikke i tvivl om, hvor de er ”nået” til, for det mærkes tydeligt på huden. Selv om det er en badeolie, er den på ingen måde fedtet. Den efterlader bare huden blød og lækker. Jeg synes, at det er et virkelig lækkert produkt.

Decubal shower & bath oil

Sucharitha Niemala Bandari

– Vi glædede os meget til at prøve Decubal shower & bath oil. Først og fremmest fordi mine børn har supertør hud og vi satsede på at denne badeolie, kunne afhjælpe det. Efter 10 dage hvor både børnene og jeg selv brugte badeolien er vi ganske overraskede over det fine resultat. Huden føles rigtig glat og blød. Jeg kan kun give badeolien mine varmeste anbefalinger.

Du kan læse mere om Decubal og deres produkter på deres hjemmeside: decubal.dk/