Vi Tester AlgeFri fra ECOstyle

Fjern alger i foråret

Alger elsker vinterens mørke og fugtige vejr. Det bedste tidspunkt at rense din terrasse, indkørsel, havemøbler, rækværk, drivhus, tag m.m. er derfor i foråret eller forsommeren, hvor der er flere lyse timer og varmere temperaturer. Så er du nemlig helt klar til en dejlig lang og varm sommer på din algefrie terrasse.
Vi har ladet Jennifer Sittinieri, også kaldet for jenni_sitti på instagram, teste Algefri fra ECOstyle i sin have. Hun lod AlgeFri klare det hårde arbejde og skulle derfor kun påføre produktet – og så lade solen gøre resten.

En begejstret Jennifer: Det her, det virker!

”Sprøjt AlgeFri direkte på algerne og lad det virke, uden at du gør mere”, fortæller Jennifer. Hun er begejstret over, hvor let det er at bruge. Afhængig af temperaturen, er algerne væk i løbet af dagen. ”Det her, det virker” er Jennifers dom over AlgeFri. Så nu er hun og resten af familien klar til at nyde sommeren i en algefri have.

Få en flot have med sund fornuft og grøn samvittighed
Sammen med Jennifer Sittinieri fra Egtved og ECOstyle har vi testet AlgeFri.
ECOstyle hjælper dig med at få en flot have med sund fornuft og grøn samvittighed. For miljøets skyld og for din og kommende generationers skyld. Med organisk gødning, 100 % giftfrie fælder, nematoder og effektive bekæmpelsesmidler baseret på naturlige aktivstoffer, giver ECOstyle den bevidste bruger løsninger, der belaster miljøet mindst muligt.
Algemidler skal anvendes på forsvarlig måde. Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse.
Læs mere på https://www.ecostyle.dk/hus-og-have/produkter/algefri-n