Vi har testet Xplora smartwatch til børn.

Sofie og Ida har testet et kombineret smartwatch/mobiltelefon til børn.

Ida er seks år, og hendes mor Zenia B. Nissen synes, at Xplora smartwatch giver lige netop den tryghed der gør, at hun uden bekymring kan slippe Ida af syne.

Xplora Smartwatch

Nemt for børn og voksne

– Ida synes det er et utrolig sejt ur, og at det er nemt navigere rundt i. Vi har gjort det nemt for Ida at kende forskel på hendes kontakter ved at sætte fotos på. Uret er udstyret med allerede skrevne beskeder, som Ida blot skal trykke på for at sende via Xtalk. Hun skal til at starte i 1. klasse og kan derfor allerede læse en del og genkende mange ord, det er derfor nemt for Ida at læse de indskrevne beskeder, som hun vil sende. Det synes vi er utrolig smart. Der er GPS i, så vi kan konstant se hvor Ida befinder sig henne. Det giver en rigtig god tryghed som forældre, når man sender sit barn ud i den store verden.

Manglede under familieferien

Vi ville ønske, at vi havde haft det med på ferie. Ida er i den alder, hvor hun er stor nok til selv at løbe ned på legepladsen. Man kan jo ikke lade være med at bekymre sig, om hun er ok. Desuden, længe leve dovenskaben, så havde det været smart lige at ringe hende op eller sende en besked om, at maden var klar, fremfor at traske campingpladsen rundt på legepladserne for at lede efter sit barn.

Xplora

Tryghed i hverdagen

I dagligdagen bruger vi uret, så Ida selv kan ringe til sin farmor eller mormor for at sige godnat. Når hun bliver ældre og selv skal cykle i skole, så kan vi tjekke hendes lokation, og hun kan selv sende en besked, når hun er hjemme. Desuden er uret også udstyret med en SOS-knap, som skal holdes inde i 3 sek. Derefter ringer uret op til den første, som er mig i hendes kontaktbog. Hvis jeg ikke tager telefonen, ringer uret automatisk op til den næste i hendes kontaktbog, og det bliver ved med at ringe, indtil en tager telefonen. Det er nemt for Ida at bruge, i tilfælde af, der er sker noget, siger Zenia.

Mihaela Nielsen er mor til Sofie på seks år, som er spændt på at starte i skole. Ved at have Xplora smartwatch på sit håndled føler Sofie sig tryg i den nye ventende ”verden”.

– Hun elsker at have sit Xplora på. Hun er glad for, at mor og far ved hvor hun er, for så er hun tryg. Hun synes, at det er nemt at bruge, og er vild med at vi kan få fat i hinanden.

Forældre app til både iOS og Android

Jeg synes, at appen fungerer fint og jeg er meget imponeret over, hvor meget det kan, og elsker at jeg kan se hvor Sofie befinder sig. Jeg er nok en lidt pylret mor. Derfor skaber det tryghed, at hun har sit Xplora smartwatch på hver dag. Lige så snart hendes lillebror er stor nok til at betjene det, får han også et. Når hun har være ude på egen hånd, kan man skrive, når hun skal komme hjem. Skridttælleren er et kæmpe plus, så jeg kan se, at hun får rørt sig nok, fortæller Mihaela.

Når dit barn har sit nye smartwatch på, kan I ringe og skrive sammen, og du ved altid, hvor dit barn befinder sig. Se mere på www.elgiganten.dk/brand/XPLORA