Vi har testet sutter fra Navnesutten

Tina Dyrebjergs datter Esther, har testet sutter fra Navnesutten og her er hvad mor Tina fortæller:
Før jeg fik barn, forstod jeg nok ikke helt, at forældre havde navn på barnets sutter, men jeg er med dem nu. Det er altså bare nemmere at kende sutterne fra hinanden, når man eks. er til motorik, i mødregruppe osv. Så jeg er nu også en af de forældre der køber sutter med navn på, og de er da søde.

Navnesutten har et rigtig fint udvalg, så der kan vælges imellem runde, anatomiske og symmetriske suttehoveder. Der er også et rigtig fint udvalg i de forskellige mærker af sutter, mange forskellige farver og flere skrifttyper at vælge imellem. Esther er til de runde hoveder, så det var dem vi valgte. Der skal så yderlig vælges om det skal være i silikone eller latex. Vi testede begge typer af.

Esther havde en klar favorit lige fra starten, nemlig sutten med teksten: ”Fars øjesten”. Den sut Esther bedst kunne lide var navnesuttens Classic i latex. De to øvrige var af mærket Baby Nova, det var som om sutte hovedet i silikone ikke var nær så blødt som det i latex. Men det er helt sikkert en individuel smagssag. Sutterne er selvfølgelig PBA, PVC og phthalatfri.

Vi ved i hvert fald godt hvilke vi skal ind og bestille flere af – og med en tekst der er lidt mere mor venlig, afslutter Tina.
Du kan se det store udvalg af sutter på www.navnesutten.dk