Vi har testet de nye sjove Squishies

Var dit barn et af de mange, der sidste år brugte alle lommepengene på farvestrålende squishies? Så var dit barn sikkert lige så ked af det som mange andre, da det viste sig, at de bløde krammefigurer var fyldt med skadelige stoffer. Nu er der godt nyt til krammeglade børn, for der er nemlig landet nye Squishies på hylderne, der lever op til miljøstyrelsens anbefalinger.

To børn, Silje og Victoria, jublede højt, da de fik at vide, at de skulle prøve de nye Squishies.

Bedre fokus

pige holder squishies

Lena og hendes datter Silje synes begge, at man tænker bedre, når man har en Squishies i hænderne.
– Silje sparede sammen sidste år, fordi hun ønskede sig nogle Squishies. Hun nåede ikke at købe dem, inden de blev fjernet fra hylderne. Derfor blev hun ret glad, for at blive udvalgt til at teste de nye Squishies. Hun siger, at de er gode at klemme på, hvis man skal tænke sig om, og så er de sjove at lege med. Hun tog sine nye Squishies med i sommerhus, hvor hun legede meget med dem sammen med sin lillesøster, som også synes, at de er rigtig sjove.

Det er godt nok legetøj til børn, men jeg har faktisk også selv lånt en af dem. Jeg synes, at man kan sammenligne det med at ”doodle” med en kuglepen på et stykke papir. Det styrker fokus. Men det allervigtigste er selvfølgelig, at de er helt fri for skadelige stoffer, fortæller Lena.

Leg med squishies

En lykkelig pige

Marias datter Victoria var et af de børn, der kunne se hele den elskede samling af Squishies forsvinde ned i skraldespanden sidste år.
– Victoria var fuldstændig besat sidste sommer og købte Squishies for alle sine lommepenge. Hun blev noget ked af det, da vi hørte at der var problemer med nogle af de Squishies man køber fra udlandet. Da vi var i tvivl om hvilke der var købt over nettet fra udenlandske webshops og hvilke der var danske Squishies, måtte de alle lade livet.

squishies legetøj

Derfor blev hun overlykkelig, da hun fik tilsendt en kasse fuld af de nye Squishies, og har ikke bestilt andet end at klemme dem. Hun synes, at de er det mest fantastiske. Nu sover hun med dem, har givet dem navne, og de følger hende alle vegne. Hun er vild med, at de er ”slow rising”, og synes at de er meget bedre end de gamle – faktisk ønsker sig nu alle dem, der findes i sortimentet.

Jeg vil nu fremover være opmærksom på kun at købe her i Danmark, så jeg er sikker på at vi får fat i dem der overholder de danske standarter. Victorias storebror har også fået øje på, at de er hyggelige, så han får ind imellem lov til at låne lillesøsters, siger Maria.
Begge børn blev så glade for deres nye Soft ’n Slo Squishies fra ORB, der lever 100% op til Miljøstyrelsens krav for afgasning for legetøj.