Vegansk solserie

Solen står højt på himlen nu, strålerne varmer os og vi får masser af D-vitaminer. Disse vitaminer er supersunde for os og ikke mindst vores humør. Vi lever mange måneder i Danmark med skygge og mørke dage, derfor skal vi jo ud, når det endelig bliver solskin. Det samme gør sig gældende i Hvidovre hjemme hos Maria og hendes familie, som i disse dage har testet og prøvet solserien fra Ecooking.

Af Susanna Hochheim

Vi tester solserien fra Ecooking

Alle produkter fra Ecooking med solfaktor er parfumefrie. Men der er så to versioner af deres aftersun en med parfume og en parfumefri. Deres aftersun med parfume dufter skønt af orange og lavendel og henvender sig til dem der foretrækker cremer med lidt duft. Duften i denne aftersun er fordi indehaveren Tina Søgaard, ønsker en duft der minder os om vores skønne sommer.

Maria og hendes Familie har valgt at prøve solserien fra Ecooking, og der er ingen der er blevet det mindste solskoldet.

Marias mand Michael, som aldrig har brudt sig om at smøre sig ind i creme, fordi det fedter alt for meget, selv han har også brugt solprodukterne, for de her produkter føles som om de hurtigere tørrer ind i huden siger han. Maria mærker efter et par dage, at hendes hud er blevet meget mere blød. Hun har bl.a. kombineret Kropscremen og sololien SPF 30 begge er parfume fri, olien indeholder både mandelolie og jojobaolie.

Maria kan mærke at vinteren har sat sit præg på huden, og her gør serien fra Ecooking faktisk underværker. Maria vælger også at bruge en solcreme til ansigtet med faktor i, men her sagde Michael altså fra. Maria har i disse dage ikke behøvet at bruge sine normale dagcremer, da solserien fra Ecooking har givet hendes ansigtshud lige præcis den fugtighed hun behøver.

Læs evt vores artikel “Lidt som solbeskyttelse” her: www.bornogfritid.dk/lidt-om-solbeskyttelse/

Også til børn

Vores test familie har testet solserien fra Ecooking

Deres børn Elias på tolv og Victoria på ni år, har prøvet serien uden parfume, da Victoria har sart hud. De blev smurt godt ind i SPF 50 kropscreme og hendes hud har ikke reageret på det. Aftersun cremen blev opbevaret i køleskabet, som gjorde at den havde en dejlig kølende effekt.

Der er ingen tvivl om at solserien fra Ecooking, som Maria tidligere havde hørt om, men aldrig prøvet, har fundet sin plads på deres badeværelse, for solbeskyttelsen er helt optimal og cremerne giver en blødere hud. Ens for alle produkter med solfaktor er, at de indeholder tre bredspektrede kemiske solfiltre som beskytter mod UVA og UVB – stråler. Disse solfiltre trænger ind i det øverste hudlag og forhindrer at strålingen fra solen når ind i huden og skader huden og forebygger også tidlig ældning af huden.

Produkterne med SPF 50 indeholder også et fysisk filter, der beskytter ved at lægge en tynd hinde på huden og reflekterer solens stråler. Som noget helt unikt, indeholder Ecookings solserie, en svensk naturlig alge, som er med til at fugte huden og samtidig beskytte huden mod forurening og UV-lys. I serien er der også tilsat økologisk Aloe Vera, som hjælper med at fugte huden, forbedre hudelasticiteten og styrker huden indefra.

Du kan læse meget mere om Ecooking på deres hjemmeside www.ecooking.dk