Vær smart og få et medlemskab, der giver rabat

Vi går koldere dage og aftener i møde, hvilket jo er ensbetydende med at vores garderober skal revurderes og opdateres. Vi skal have skiftet sommergarderoben ud med det lidt varmere tøj, dog vil vi jo gerne følge tidens trend.

På internettet kan du i ro og mag finde alle de nye lækre sager du lige står og mangler, og hos Fashionbystrand.dk er udvalget så stort, at der er noget for enhver smag. Her finder du nemlig et stort udvalg af skønne styles fra de kendte danske tøjbrands til kvinder, såsom: Global Funk, Neo Noir, KAFFE, Sofie Schnoor, Lollys Laundry, Prepair og Comfy Copenhagen.

Det vælter ind i webshoppen med skønne efterår- og vinterstyles. Skal du holde varmen på turen, klares det nemt med den lækre flyverdragt fra Global Funk, der hitter i efteråret, når du skal på tur med børnene eller ud og lufte hunden.

Hos Fashionbystrand.dk, kan du optjene bonus og få fantastiske medlemstilbud, ved at blive gratis medlem af Club STRAND. På den måde gør du også et scoop hver gang du handler. For når du optjener din bonus, kan du bruge den på webshoppen. Og jo mere du shopper, jo større en bonus optjener du til dine fremtidige køb.