Undgå uheld når de mindste bader med en svømmeble

Annonce// Det er ikke alene uhygiejnisk, det går også ud over den gode feriestemning, hvis den lille laver uheld i poolen eller på stranden. Lige netop derfor har Lidl udviklet svømmebleer, der er en specialudviklet engangsble, der ikke svulmer op, når den bliver våd.

Vi har ladet to familier teste svømmebleerne på deres børn. Her kan du læse mere om, hvad de synes om svømmebleerne:

Stine Vogel Petersen er mor til Johannes på 3 år og Felix på 1 år.

Når Stine vælger bleer til sine drenge, er det vigtigt, at det er en mild ble, så drengene ikke får rød numse.

– De her svømmebleer fra Lidl er både gode og rummelige, og de holder formen rigtigt fint og strammer ingen steder. Nogle svømmebleer kan have tendens til at hænge efter noget tid, men disse holder formen. Svømmebleerne holder tæt, og der var ingen af mine drenge, der fik røde numser.  

Kathrine Lybech Klose Bak, er mor til Hans på næste 2 år og Karl på 5 mdr.

– Vi foretrækker uden tvivl en badeble, hvor elastikken er fast, men ikke for stram og så skal bevægeligheden være i orden. Vi har ingen allergier herhjemme, men når det kommer til vores kære små, så bestræber vi os naturligvis på altid at tage de bedste og sunde valg.

– Vi blev meget positivt overraskede over pasformen på svømmebleerne. Denne understøtter god bevægelighed og komfort. Herudover er elastikken fast, men blød, så vi var ikke nervøse for uheld i vandet.

Svømmebleer er den mest hygiejniske og sikreste måde at komme vellykket igennem badeferien på, da de er udviklet specielt til formålet. De indbyggede lækagebarrierer sikrer optimal beskyttelse og forhindrer uheld i badebassinet og i svømmehallen. Hvis du vil vide mere om Lidls baby- og børnebrand Lupilu, så læs her: www.lidl.dk/lupilu