Undgå køresyge…

Både børn og voksne klager typisk over kvalme og ubehag, når de bliver køresyge. Der findes en helt naturlig løsning, der ved hjælp af akupressur kan afhjælpe køresygen.

Af Henriette Rosenthal

Sea-Band er et akupressurarmbånd, som virker ved at give et svagt tryk på akupressurpunkter under håndleddene, efter samme princip som akupunktur, bare uden nåle. Det aktiverer kroppens eget forsvar mod kvalme. Det virker efter 2-10 minutter, og man kan bruge det igen og igen. Sea-Band er klinisk testet og bruges verden over mod køresyge og søsyge uden brug af medicin.

Her kan du læse om familier, der lider af køresyge fortælle om deres oplevelser med Sea-Band.

Majbritt Hellemose er mor til en datter på 11 år, der ofte bliver køresyg.

– Vi tog en lille køretur fra Greve til Amager, hvor Mikkeline blev sat på bagsædet med Seaband på armene. Vi fik en dejlig tur, idet hun på intet tidspunkt blev køresyg, og klarede hele turen uden stop. Næste forsøg bliver en længere tur om 14 dage, hvor vi køre til Korsør for at besøge familien. Vi var meget glade for at prøve Seaband.

Karina Olsen er mor til tre børn på fire, seks og ni år.

seaband, Undgå køresyge, børn

– Vi har prøvet alverdens forskellige sager mod køresyge, men de fleste midler sløver børnene og skal tages i rigtig god tid før en lang køretur, og det er ikke altid, man husker at få det taget. Nu har vi prøvet Seaband, og det er bestemt med rigtig stor succes. Alle mine tre børn på var meget begejstrede, og vil med glæde tager armbåndene på frivilligt. Det er fedt, at Seaband fås i flere forskellige farver både til de små, men også til de lidt større børn.

Vi har afprøvet armbåndene på to lange køreture og vi er positivt overrasket. Det virker på alle mine tre børn. Så kæmpe anbefaling herfra os.

Trine Balling Jensen bliver ofte køresyg.

Nu har jeg prøvet armbåndet fra Seaband. Armbåndet sidder behageligt på håndleddet og man tænker slet ikke over at det sidder på armen. Som zoneterapeut bruger jeg pressurpunkter til forskellige behandlinger, også køresyge, men skal det virke under køreturen, kræver det, at man selv skal sidde og trykke på punkterne. Jeg blev derfor glædelig overrasket over Seaband, da de gør arbejdet for dig, og så man kan slappe af på køreturen. Det findes også til børn, og det vil jeg helt sikkert benytte mig af, så de også har en dejlig køretur uden opkast eller medicinsk behandling.

Stor anbefaling herfra.