Træning med OCR børn

Jeg går meget op i at vi kommer ud hver dag, jeg går også meget op i at mine børn skal bevæge sig! Jeg er fuldstændig ligeglad med hvad og hvordan de gør, om det er fodbold, løb, hockey, dans eller noget helt andet.

Lige nu er det store hit her hjemme OCR træning. Obstacle course Racing. Det er kort fortalt forhindringsløb med mudder.

Både min mand og jeg har de sidste år deltaget i mange løb, og ungerne elsker at være med! At se mor og far hoppe i et mudderhul er åbenbart meget bedre end en rutsjebane i Disneyland.

Det fantastiske ved OCR sporten er, at der dukker flere og flere børneløb op. Sporten er fantastisk, for den indbyder til leg. Vi skal selv deltage i mange løb i år sammen med børnene, så træningen er meget “fokuseret”. Men aldrig mere end man kan have det sjovt. Vi griner når vi løber på sandbakker, hopper over mure, svinger i ringe, klatrer i reb osv. 

For os er træning blevet kvalitetstid. Hver søndag (dog ikke lige i disse dage) har vi OCR på programmet. Vi tager ind i hallen på jobbet, og laver baner.

OCR træning med mand og børn

Træning på børnenes præmisser.

Mange har en mening om børn og træning, men hvis man vælger at skifte træningsordet ud med leg, så er der nok ikke nogen der mener det kan blive for meget. Mine børn er kun 3 og 5, så alt er på deres præmisser, men jeg nyder at se når de knækker koden til en forhindring, og jeg nyder ligeså meget at se dem få en medalje om halsen til officielle løb! Min datter har et mål om at blive verdens bedste OCR løber, og hun trænes nogle gange af de bedste i verden (der er vores venner).

Jeg kan stærkt anbefale alle at prøve OCR træning, med eller uden børn! Du kommer både igennem: kredsløb, styrke, mobilitet og balance (noget som børn har en klar fordel i).

Jeg håber at se jer der ude til nogle løb

Pas på hinanden!

De bedste hilsner fra A

Læs Annettes tidligere blogindlæg her.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments