Tørre fødder…

Regnpytter tiltrækker børn, som overmoden frugt tiltrækker fluer. Hvis du har børn, er jeg sikker på, at du giver mig ret. Det er heller ikke noget problem, hvis barnet har det rigtige fodtøj på. Et par tætte gummistøvler, der sidder godt på foden. Hvis barnet først får våde, kolde fødder, er det ligegyldigt om kroppen er varm og tør, for barnet kommer til at fryse alligevel, så immunforsvaret svækkes – og sygedage er jo ikke lige, hvad man drømmer om.

Af Henriette Rosenthal Muld

Gummistøvler til børn findes i mange varianter, men de bedste finder man hos Viking Footwear. Materialet lader foden ånde, pasformen slutter godt omkring barnets fod, sålen er skridsikker og designet virkeligt fint.

Børn & Fritid har spurgt tre børnefamilier om de venligst vil ”prøvegå, -løbe og -hoppe” de smarte gummistøvler, og selvfølgelig ville de det.

Camilla bor i Horsens og har en søn på seks år.

– Vi er friluftsmennesker og tilbringer næsten hver weekend i skoven, hvor vi laver bål og nyder naturen. I sidste weekend tog vi i skoven lørdag og spiste morgenmad, og vi blev der helt til aftensmadstid. Xander fik sine nye smarte gummistøvler på. Han var lidt bekymret for, om de var varme nok. Det var de, for de er nemlig lavet i en rigtig god og kraftig kvalitet. Gummistøvlerne holdt ham fint tør og varm hele dagen, og så sidder de rigtigt godt på hans fod. Designet er en historie for sig, for de er vildt flotte, og rammer vores naturinteresse perfekt med motivet af en ræv, siger Camilla.

Cecilie bor i Københavnsområdet og har en datter på to år, som har krudt bagi. Hun er først på legepladsen i vuggestuen. Hun elsker sandkassen og rutchebanen, og hvis man er så heldig, at der er den mindste vandpyt, skal intet forhindre hende i at hoppe i den.

– De er super gode, med en tyk bund så de er lidt varmere end andre, fordi man kommer væk fra den kolde jord, og generelt føles de også noget kraftigere end andre gummistøvler. De har et sjovt design som Ellie elsker, med en stor kanin bagpå og så elsker hun, at hun kan tage dem på og af selv. De sidder rigtig godt på foden. Ellies fod er smal, og en klassisk gummistøvle kan derfor være lidt løs og svær at gå i. Vi er vilde med dem, siger Cecilie.

Marias datter Victoria er syv år, og er ikke altid specielt begejstret, når det er gummistøvlevejr. Hun har nemlig en klar holdning til, hvordan hendes outfit skal tage sig ud.

– Disse er så smarte, at Victoria gerne tager dem på. Nu er hun nærmest ikke til at drive ud ad dem, fordi de er så nemme at hoppe i, og hun fremhæver selv, at de er nemme at løbe i, fordi de sidder godt, fortæller Maria.

Frank er far til to raske drenge på fire og syv år.

– Emil på fire erklærede straks, at gummistøvlerne er vildt seje, og at han ville have dem på i børnehave. Nikolaj på syv er svære at imponere, men selv han synes at de er fine. Vi fornemmer klart at det er kvalitet, og så er det et plus, at størrelserne er præcist som vi forventede, hverken større eller mindre, siger Frank.

(annonce)