Til de kolde vinterdage

Når det bliver koldere og vinden suser derudaf, er der flere der får lidt kriller i halsen, eller bare har brug for en timeout. Derfor har vi har bedt et par mødre, med hjælp fra deres familier, om at teste Firetyve-syv te og Propolis spray. Begge naturprodukter passer perfekt til denne kolde årstid, hvor vi hygger lidt ekstra inde i varmen, og nogle af os måske døjer med lidt kriller i halsen.

Af Susanna Hochheim

Firetyve-syv te og Propolis spray

Te skal være lækkert at drikke uanset tidspunkt på dagen. Firetyve-syv teen er en urtete, der stimulerer vores nydelse både i smag og duft, og som kan drikkes morgen og aften. I teen findes der specielt udvalgte urter, med særligt børnevenlige smage, så den smager og dufter indbydende sødlig og den mere sødlige smag er noget de fleste kan lide.

Propolis spray lindrer irritation i hals og svælg, og så er den er økologisk. I sprayen finder du naturlige ingredienser som salvie, echinacea, timian og vejbred. Sprayen indeholder en nøje udvalgt blanding af urter, der er gode ved irritation i hals og svælg og så understøtter de immunsystemet.

Læs mere her om hvad familierne synes om Firetyve-syv te og Propolis spray.

Katia Friis Nelausen – Jeg elsker teen, drikker den ofte om aftenen. Den smager dejligt og endnu bedre med lidt honning i. Jeg vil helt sikkert anbefale teen til dem jeg kender, har faktisk allerede gjort det til et par af mine veninder. Propolis sprayen fik vi ikke helt brugt, da vi ikke havde kriller i halsen, men den står ude på hylden og er klar, til når de første symptomer kommer.

Propolis spray fra naturdrogeriet

Maja Mikkelsen – Jeg drikker normalt ikke te med pebermynte, da jeg ikke bryder mig om smagen, men denne kan jeg drikke med velbehag. Den er rund og mild i smagen, og jeg er ret vild med den. Jeg bruger normalt også en halv teskefuld sukker i min te, det er ikke en nødvendighed her, da den har en naturlig sødme.

Propolis spray er lige det jeg har manglet! Jeg har virkelig en sart hals og har irritation fra hals og svælg flere gange om måneden, og denne spray virker altså bare. Jeg begyndte at anvende den lige så snart, jeg kunne mærke lidt irritation fra halsen. Jeg tog den anbefalede daglige dosis og mine irritationer forsvandt.

“Selvom testen er slut, er jeg slet ikke færdig med at drikke te”

aften te fra naturdrogeriet

Mathilde Sophie Stokholm – Teen har en virkelig dejlig smag. Jeg er normalt ikke den store tedrikker, men jeg har drukket en del mere end jeg plejer og det er et godt tegn. Den har en speciel smag og eftersmag, og rent faktisk smager den af noget, hvorimod andre te-drikke godt kan være intetsigende.

Propolis sprayen var jeg rigtig glad for at få lov til at teste. Jeg har altid irriteret hals og svælg i de kolde måneder, og derfor var det oplagt at jeg skulle teste sprayen, som i øvrigt levede helt op til mine forventninger. Jeg har ikke haft irritation som jeg plejer. Effekten var god og jeg vil helt klart fortsætte med at bruge den, både som forebyggende og når jeg kan mærke at der er irritation på vej. Jeg er kæmpe fan.

Naturen gemmer på mange lækre og healende planter, som vi med tiden har glemt at gøre brug af. Heldigvis findes der virksomheder, der hjælper os med at holde styr på naturens skatkamre. Så når vi har brug for en timeout, kan vi gøre brug af naturens planter på krukker, sprays og i form af piller. Hos familieforetagendet Natur-Drogeriet, kan vi få hjælp til hvilke planter der hjælper mod hvad.