Test af Sund Balance måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad

Rie Ravnholt fra Køge, har sammen med mand Lars, og hendes børn Victor og Ida, fået lov at prøvesmage klargjorte aftensmåltider til 4 dage fra Kokkens Hverdagsmad.

Her har menuen stået på Indisk tandoori, kylling med glasskåls ris og bagte grønne bønner Quorn, Frikadeller med rødbede tzaziki, Kødløs one pot pasta, Kylling med peanut butter og grønkåls salat

Spændt på familien reaktioner

  • Lars og børnene er normalt ikke super begejstrede for alt det grønne, så jeg var meget spændt på deres reaktioner. Vi har spist mange flere grøntsager end vi normalt plejer at gøre og især Viktor og Ida har fået smagt nogen nye ting. Det har været super nemt og hurtigt at lave maden, og vi er alle blevet mætte, udtaler Rie.
  • Det jeg har nydt allermest, er ikke at skulle ud og handle samt finde på hvad vi skal spise. Vi kunne bestemt godt finde på at bestille selv en anden gang. Det har været fedt at prøve en kasse med alle de grøntsager, hvis vi selv skulle have valgt var det helt sikkert blevet den anden kasse. Lars og jeg har nydt at få nogle flere grøntsager og Ida og Viktor har også smagt på tingene. Så det er en start, slutter Rie.

Om Sund Balance kassen

Sund balance måltidskasse

Hvis du ønsker flere grøntsager i hverdagen, skal du vælge Sund Balance. Denne er Kokkens Hverdagsmads grønne måltidskasse, hvor der er lagt vægt på grøntsagerne og de gode fibre, samtidig med at der er skruet ned for kalorierne, stivelsen og sukkeret.

Måltidskassen er varieret sammensat og kan spises af hele familien. Menuerne er sammensat med en god balance mellem vegetabilske og animalske produkter. Hver uge er der en kødløs dag. Kokkene har sørget for, at maden er tilberedt, så man med en minimal indsats kan få et sundt og nærende aftensmåltid på bordet.

Se meget mere på www.kokkenshverdagsmad.dk