Test af Spirularin® VS mod fodvorter

Lilis søn Oliver er 18 år, og har med meget jævne mellemrum været plaget af fodvorter. De talrige besøg hos hudlægen har både budt på frysebehandling og skrab med en skalpel. Lige lidt har det hjulpet.

Lili fortæller: Når man har været så plaget som Oliver, så kan man godt blive lidt skeptisk, når intet andet rigtigt har virket – men det gør denne creme. Oliver har efter ca. en måneds brug af Spirularin® VS fået reduceret størrelsen på fodvorterne til kun at være små prikker i huden.

Katrine er mor til Louie på ni år, som begyndte at få fodvorter for ca. halvandet år siden. Også her har familien prøvet, hvad de mente man kunne, for at komme fodvorterne til livs, men uden nævneværdig succes.

Katrine fortæller: Vi har prøvet mange forskellige ting, uden det rigtigt har virket. Nu har vi brugt cremen i halvanden måned. Den virker rigtig godt og har allerede formindsket fodvorterne. Vi gjorde det til et hyggeligt ritual at smøre med cremen om aftenen, og vi har også skrabet med en skalpel. Til forskel fra andre behandlingsformer, gør denne creme ikke ondt at få på, hvilket næsten er det allerbedste.

Om Spirularin® VS

Spirularin VS er en creme, der bremser smitten og styrker huden, blandt andet ved hjælp af det aktive ekstrakt Spiralin® fra mikroalgen Spirulina Platensis, samt andre plejende og nærende ekstrakter.

Ved behandling med Spirularin® VS, regenererer huden naturligt, og danner nye hudceller, der smertefrit skubber vorten ud, hvorefter de inficerede hudceller erstattes af raske. Man påfører et tyndt lag på de inficerede områder morgen og aften. Derefter skal man massere cremen grundigt ind i huden, indtil der ikke er overskydende creme tilbage. På grund af salicylsyre fra birkebarkekstrakt anbefales produktet ikke til børn under 3 år.

Mange af indholdsstofferne er fra certificeret økologisk produktion. Produktet kan købes på udvalgte apoteker og i helsekostbutikker.

Se mere på www.spirularin.dk

(annonce)