Test af Kokkens Hverdagsmad

Maria Mathiassen, hendes mand Jacob og børnene Lucas på 8 og Alexia på 6 fra Vejle, har i uge 12 fået leveret mad til 4 dage fra Kokkens Hverdagsmad.

Hun fortæller: Herhjemme har vi en tendens til at lave de samme 10 retter – men i denne uge har vi fået en masse vi normalt ikke ville lave. Inden vi gik i gang, var jeg i tvivl om børnene ville kunne lide maden, men de har spist det med stort velbehag.

Det er da så nemt med deres måltidskasser, og vi har nydt den ekstra tid vi har haft med børnene. Det var skønt at prøve, vi fik lettet vores hverdag og det var skønt at få udvidet horisonten med nye retter.

Om Kokkens Hverdagsmad

Hver uge sammensætter deres dygtige kokke og madudviklere en varieret menu med sunde og børnevenlige retter. Du behøver ikke at være hjemme, når kassen med måltiderne til ugen leveres. Man aftaler blot et sted, hvor chaufføren stiller kassen, og så kan fødevarerne holde sig nedkølet til kl 20, hvor de senest skal sættes i køleskabet.

Maden er i vid udstrækning tilberedt, når den pakkes i kassen. Det betyder, at der pludselig frigives tid og overskud til, at børnene kan komme med i køkkenet og hjælpe til med at færdiggøre aftensmåltidet, de selv skal være med til at spise ved middagsbordet.

Se mere på www.kokkenshverdagsmad.dk

(annonce)