Test af Bounce

Bonnie fra redaktionen har været på besøg i Bounce på Fields, og fortæller at børnene synes det var rigtigt sjovt.

En time går alt for hurtigt med de mange forskellige sjove ting, man kan prøve. Vores børn var specielt vilde med forhindrings banen, der er en minikopi til børn og unge af Ninja Warrior. De brugte også lang tid på trampolin ”løbebanerne”, der ender ud i en stor blød madras, som de kunne kaste sig ud i. Ved alle de forskellige baner, stod der erfarne instruktører klar til at vise seje hop eller instruere i, hvordan man “falder” rigtigt. Bounce er et slaraffenland med massevis af trampoliner, parkourbane, trampolin-basket og så meget mere. Vi kommer helt sikkert tilbage.

Om Bounce:

Her er tale om en gigantisk actionpark i storcentret Field’s. Her findes ninjabaner til alle aldre ved siden af sine 60 sammenkoblede trampoliner, Skandinaviens sjoveste forhindringsbane, wallrunning, hvor man decideret løber på glasfacaderne med udsigt over Field’s, og parkourfaciliteter på internationalt niveau.

Bounce er fyldt med trampoliner, der med de polstrede kantpuder gør adrenalinjagt og actionsport sjovt og trygt for alle. Her kan man også spille høvdingebold, og prøve kræfter med den store forhindringsbane der er lavet med inspiration fra tv programmet Ninja Warrior.

Se mere på www.Bounceinc.dk